Σύμφωνα με πηγές της Νέας Αριστεράς «θα είναι το πρώτο βήμα της οργανωτικής συγκρότησης καθώς από αυτή την διαδικασία θα προκύψει ο οδικός χάρτης ως την πανελλαδική συνδιάσκεψη που προγραμματίζεται στα τέλη Φεβρουαρίου. Στην σύσκεψη θα συμμετάσχουν στελέχη Κ.Ε. που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώην βουλευτές, συνδικαλιστές, αιρετοί της αυτοδιοίκησης, ακαδημαϊκοί και στελέχη που προέρχονται από τον χώρο της νεολαίας, φοιτητές, εργαζόμενοι κλπ».
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές: «Ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς θα ανοίξει τις εργασίες του διημέρου το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Νάσος Ηλιόπουλος θα είναι ο δεύτερος ομιλητής και θα περιγράψει τον οδικό χάρτη στην πορεία της συγκρότησης».
Σημειώνεται πως ήδη σε όλη την Ελλάδα έχουν πραγματοποιηθεί συνελεύσεις φίλων και υποστηρικτών του πολιτικού φορέα ενώ την ερχόμενη εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί σειρά ανοιχτών συνελεύσεων και εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα.
Την Δευτέρα στην Καλαμάτα τις 7.30μμ στο ξενοδοχείο REX ο Αλέξης Χαρίτσης θα συμμετέχει σε εκδήλωση – συζήτηση της Νέας Αριστεράς μαζί με τον καθηγητή Δημήτρη Χριστόπουλο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ξεκινά η Intervision, αντίπαλο δέος της Eurovision: «Θα το παρακολουθήσει ο μισός πλανήτης»
- Οι Ρώσοι διέσπασαν τις γραμμές των Ουκρανών στο Γιαμπόλ
- Χειροπέδες σε 25χρονο για εκμετάλλευση ανηλίκων κοριτσιών με υλικό πορνογραφικού χαρακτήρα
- Η Νέα Υόρκη αποκτά καφέ με τίτλο «Central Perk» από την αγαπημένη σειρά “Friends”!
- Λειψοί: Μαγεμένοι οι Γερμανοί από το νησί της Καλυψούς με τις χρυσαφί αμμουδιές – “Ονειρεμένες γωνιές”
- Bασιλιάς Κάρολος σε Ντόναλντ Τραμπ: «Πρόσεχε με το σπαθί!», vid
- Νέα επιτυχία για την αντιδιεθνιστική συμμαχία των BRICS
- Ελλάδα και Λιβύη τα ξαναλένε! Και η Τουρκία απλά θα «εξαφανιστεί»;
- Η ΕΑΔΕ για την “Ημέρα Ασφαλιστή”: Οι 4 Εγγυήσεις για τον Ασφαλισμένο
- «Στρίψτε δεξιά τώρα»! Αεροπλάνο πλησίασε επικίνδυνα το Air Force One – Aud
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΚΙΝΗΤΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΡΓΙΑ

ΕΟΠΥΥ

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
