Η περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Αθηνά Αηδονά υπέγραψε τη σχετική απόφαση, η οποία αφορά στην προμήθεια εκατό καινούριων υπηρεσιακών οχημάτων (δικύκλων, αυτοκινήτων και γερανοφόρων φορτηγών), 75 ασύρματων πομποδεκτών αυτοκινήτων, 18 φορητών ραντάρ, 40 αλκοολόμετρων, 4 γυαλιών προσομοίωσης μέθης και μιας συσκευής προσομοίωσης ανατροπής – ατυχημάτων και ζώνης.
Σε δηλώσεις της, η κ. Αηδονά επισήμανε ότι η Περιφέρεια επενδύει στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας ενώ με την νέα απόφαση διατίθενται περίπου 5 εκατ. ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την προμήθεια των οχημάτων, των μηχανημάτων και των σύγχρονων μέσων αστυνόμευσης του οδικού δικτύου, ώστε να περιοριστεί η μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων.
«Κύριο μέλημά μας είναι να συνδράμουμε αποτελεσματικά στην προστασία της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας, να εδραιωθεί το αίσθημα ασφάλειας στην κοινωνία και να βελτιώσουμε έτσι την ποιότητα ζωής όλων. Οι δρόμοι μας μπορούν και θα γίνουν πιο ασφαλείς για όλους, κατοίκους και επισκέπτες», προσέθεσε.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραμπ: Έφερα τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Μουντιάλ στις ΗΠΑ και ίσως να μην με προσκαλούσαν καν, vid
- Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική διερεύνηση για τους 15 νεκρούς αλλοδαπούς της Χίου
- Μέτρα από ΕΕ για την επιθετικότητα της Τουρκίας, ζήτησε ο Γ. Μανιάτης
- Υπόθεση Έπσταϊν: Αποκαλύψεις δίχως τέλος – Στο «κάδρο» ισχυρό άτομο των Ρότσιλντ
- Ρωσία και ΗΠΑ συμφώνησαν να επαναφέρουν το διάλογο μεταξύ στρατιωτικών υψηλού επιπέδου
- Η Αμερικανική Ταινιοθήκη διοργανώνει αναδρομικό αφιέρωμα στον Τίμοθι Σαλαμέ
- H Επίτροπος Διεύρυνσης, Μάρτα Κος, θα επισκεφθεί την Άγκυρα για να συζητήσει τη συνεργασία ΕΕ-Τουρκίας
- Σημαντικό ταξίδι του Δένδια στην Ινδία
- ΕΟΠΥΥ: Έναρξη της διαδικασίας διάθεσης Φαρμάκων Υψηλού Κόστους μέσω των ιδιωτικών φαρμακείων
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη εξαπατούσε τουρίστες στέλνοντάς τους σε ανύπαρκτες ιαματικές πηγές στην Τασμανία









