Η ΝΔ δίπλα στους κατοίκους της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τον «Ιανό»

Δίπλα στους κατοίκους της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες βρέθηκαν, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Λίγες ώρες μετά τη σύσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με αντικείμενο την πορεία αποκατάστασης των ζημιών και της καταβολής των αποζημιώσεων στην περιοχή της Καρδίτσας, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκαν περιοχές της Θεσσαλίας, προκειμένου να ακούσουν από κοντά τις αγωνίες και τις επισημάνσεις των κατοίκων της περιοχής αλλά και να πραγματοποιήσουν δράσεις εθελοντικής προσφοράς.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Στεργίου, επισκέφθηκε την πόλη και χωριά των Φαρσάλων. Συναντήθηκε με τον δήμαρχο Φαρσάλων, Ιορδάνη Εσκίογλου και συζήτησαν θέματα που αφορούσαν την πρόσφατη καταστροφική θεομηνία και την έως τώρα αντιμετώπιση των συνεπειών της. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τα χωριά Ευύδριο και Βασιλί, το Ναρθάκιο και τον οικισμό Καστράκι, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τη θεομηνία. Στις επισκέψεις συμμετείχαν ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Κώστας Νινίκας και Χάρης Τσιλιάκος, καθώς και στελέχη των τοπικών οργανώσεων.

Συγχρόνως, πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα εθελοντική δράση από τη Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ. Μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου, συσκευαστήκαν περισσότερα από 250 πακέτα με είδη πρώτης ανάγκης για να διανεμηθούν στους πολίτες. Η γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ, Πίστη Κρυσταλλίδου, συναντήθηκε, επίσης, με τον αντιπεριφερειάρχη, Κωνσταντίνο Νούσιο και συζήτησαν την άμεση ανταπόκριση της κυβέρνησης στις πληγείσες περιοχές αλλά και τα έργα που ήδη έχουν γίνει.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι δράσεις συλλογής και αποστολής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από τη Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας και τις οργανώσεις του κόμματος ανά την επικράτεια.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί