Η μεταπτυχιακή εκπαίδευση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις πρώτες θέσεις στην Ευρώπη και παγκοσμίως

Το «Eduniversal Best Masters Rankings 2021» αξιολόγησε για το 2020 περισσότερα από 22.000 μεταπτυχιακά προγράμματα από 154 χώρες παγκοσμίως.

Κορυφαίες θέσεις σε διεθνές επίπεδο καταλαμβάνουν, σύμφωνα με τον έγκυρο διεθνή φορέα κατάταξης «Eduniversal Best Masters Rankings», για το 2021 τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο εν λόγω φορέας αξιολόγησε για το 2020 περισσότερα από 22.000 μεταπτυχιακά προγράμματα από 154 χώρες παγκοσμίως.

Τα κριτήρια κατάταξης του «Eduniversal Best Masters Rankings 2021» περιλαμβάνουν κυρίως τη φήμη των προγραμμάτων, μέσω της άποψης των εταιρειών που προσλαμβάνουν προσωπικό, τον μισθό της πρώτης απασχόλησης μετά την αποφοίτηση και την ικανοποίηση των φοιτητών, μέσω έρευνας ικανοποίησης, που διεξάγεται από την Eduniversal.

Ενδεικτικά, το ΠΜΣ «Διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς» βρίσκεται στην έκτη θέση παγκοσμίως, το ΠΜΣ «Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση» στην όγδοη στην Ευρώπη, μεταξύ πολλών μεταπτυχιακών προγραμμάτων του ΟΠΑ που «φιγουράρουν» στην κατάταξη.

«Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ΟΠΑ προσφέρουν την υψηλή ποιότητα και αξία που προσδοκούν οι φοιτητές μας για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας διεθνώς. Οι απόφοιτοί μας το γνωρίζουν και αισθάνονται υπερήφανοι γι’ αυτό. Συγχαρητήρια στους φοιτητές, διευθυντές, διδάσκοντες και το προσωπικό των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών», αναφέρει, στην ανακοίνωση, ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρης Μπουραντώνης, μετά από τη νέα μεγάλη επιτυχία.

Photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί