Η κακοκαιρία πλήττει την Κέρκυρα – Καταστροφές και ξεριζωμένα δέντρα στο κέντρο της πόλης (vid)

Πλημμυρισμένοι δρόμοι και προβλήματα στην κυκλοφορία στο νησί

Η έντονη βροχόπτωση και οι δυνατοί άνεμοι κυριαρχούν από τα ξημερώματα στην Κέρκυρα, με την κακοκαιρία να έφτασε ήδη στο νησί του Ιονίου.

Χαρακτηριστικές είναι το βίντεο και οι εικόνες που δημοσιεύει το corfutvnews.gr στις οποίες φαίνεται το μέγεθος της καταστροφής στο κέντρο της πόλης, με δέντρα να έχουν ξεριζωθεί και τραπεζοκαθίσματα να έχουν καταστραφεί.

Επιπλέον δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που δέντρα έπεσαν και «έκλεισαν» τους δρόμους, δημιουργώντας προβλήματα στην κυκλοφορία.

corfunews
corfutvnews
corfutvnews

Ξεριζωμένα δέντρα, πλημμυρισμένους δρόμους και ζημιές σε σπίτια και καταστήματα άφησε πίσω της η σφοδρή κακοκαιρία, που έπληξε κυρίως τον ιστό της πόλης της Κέρκυρας τα ξημερώματα.

Από την πτώση δέντρων στην πλατεία Σπιανάδα, στο Λιστόν, υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας Κέρκυρας για να απομακρυνθούν οι τεράστιοι ξεριζωμένοι κορμοί από την κεντρική πλατεία της πόλης.

Από τον ανεμοστρόβιλο που προκλήθηκε ζημιές υπέστησαν και πολλές σκεπές σπιτιών, καθώς και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Παλιάς Πόλης.

Την ίδια ώρα, η σφοδρή κακοκαιρία, που συνοδεύτηκε από δυνατούς ανέμους, έντονη βροχόπτωση και χαλάζι, έπληξε και το επαρχιακό δίκτυο της Κέρκυρας, κυρίως περιμετρικά της πόλης, μετατρέποντας δρόμους σε ποτάμια.

ΑΠΕ ΜΠΕ/ corfutvnews.gr/ photo corfutvnews.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί