Η φράση του Τσίπρα που πολλοί ξέχασαν και τώρα θα την θυμηθούν

Γιατί στην πολιτική τίποτα δεν ειπώνεται τυχαία...

Αρχικά, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε χαιρετίσει την «ιστορική νίκη» του αριστερού Νέου Λαϊκού Μετώπου στην Γαλλία, υπογραμμίζοντας πως και στην Ελλάδα οι προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση, κάνοντας στην άκρη τις όποιες διαφορές τους!

Τελικά όμως την επόμενη μέρα, επέστρεψε στην βασική του ρητορική περί αυτονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις περιπτώσεις Ελλάδας και Γαλλίας!

Στον ΣΥΡΙΖΑ η κατάσταση μοιάζει τραγική και το «κερασάκι», όπως διαβάσατε πριν από λίγο, ήταν οι δηλώσεις της βουλευτή του κόμματος, Θεοδώρας Τζάκρη.

Η ίδια παραδέχθηκε την εξαιρετικά δυσμενή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί το κόμμα με το πλέον… ακραίο παράδειγμα.

Επικαλέστηκε μέχρι και την αυξημένη τιμή στο χαρτί προκειμένου να δικαιολογήσει το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της «Αυγής»: «Αυτό που γλιτώνουμε δεν είναι λίγο. Ξέρετε πού έχουν πάει τα εκτυπωτικά και το χαρτί; Είναι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ενισχύσουμε και την ηλεκτρονική έκδοση και το κυριακάτικο φύλλο της Αυγής».

Πλέον πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκαν την φράση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, κατά τα φαινόμενα, ήξερε τι έρχεται: «Θα δούμε κάποια στιγμή πώς είναι η σκορδαλιά χωρίς σκόρδο», είχε πει λίγο καιρό πριν ανακοινώσει την παραίτησή του μετά την τελευταία βαριά εκλογική ήττα από την Νέα Δημοκρατία στις Εθνικές Εκλογές του 2023!

Έβλεπε τι έρχεται; Το επεδίωξε, προκειμένου να επιστρέψει στο όποιο πόστο με άλλον «αέρα» ή να ληφθεί η όποια συμβουλή του υπ’ όψιν, όταν όλοι δουν πως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς αυτόν;

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί