Η Αννούλα Φραντζεσκάκη, ένα παιδί που παλεύει με εγκεφαλική παράλυση και σπαστική τετραπληγία, χρειάζεται επειγόντως να υποβληθεί σε δύο κρίσιμες επεμβάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι επεμβάσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο St. Louis του Missouri από εξειδικευμένους χειρουργούς, αποτελούν τη μοναδική ελπίδα για να αποφευχθεί η μόνιμη καθήλωσή της σε αναπηρικό αμαξίδιο.
Για την συλλογή χρημάτων για αυτόν τον ιερό σκοπό, η διαδικασία είναι εύκολη, με το πάτημα του μεγάλου κουμπιού «ΔΩΡΕΑ»/ «DONATE» στο link: https://shorturl.at/27iUx
Για να ολοκληρωθεί η δωρεά και τα χρήματα να πάνε στον λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την υποστήριξη της μικρής Αννούλας, χρειάζονται μόνο τα επόμενα 4 απλά βήματα:
- Στο ειδικό κουτάκι που θα εμφανιστεί, γράφετε το ποσό που επιθυμείτε να προσφέρετε
- Στη συνέχεια, έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε το όνομά σας (προαιρετικά – μπορεί να μείνει και ανώνυμη η δωρεά)
- Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)
- Στο τελευταίο βήμα, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της τραπεζικής σας κάρτας για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή Στόχος είναι να συμπληρωθεί το ποσό των 20.000 ευρώ, τα οποία περιλαμβάνουν έξοδα της παραμονής της οικογένειας στην Αμερική για έναν μήνα, καθώς και το κόστος του απαραίτητου τριετούς προγράμματος φυσικοθεραπείας που θα ακολουθήσει μετά τα χειρουργεία. Η ομάδα των παλαιμάχων της Εθνικής θα αποτελείται από τους: Κώστα Χαλκιά Γιούρκα Σεϊταρίδη Τάκη Φύσσα Σωτήρη Κυργιάκο Άγγελο Μπασινά Γιώργο Καραγκούνη Άγγελο Χαριστέα Νίκο Λυμπερόπουλο Κώστα Κατσουράνη Ανδρέα Σάμαρη Γιάννη Γκούμα Ντέμη Νικολαΐδη Η ομάδα της Βουλής είναι διακομματική και από τη Νέα Δημοκρατία θα συμμετέχουν οι: Κωνσταντίνος Κυρανάκης Σπύρος Κουλκουδίνας Φάνης Παππάς Περικλής Μαντάς Λάκης Βασιλειάδης Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης Ανδρέας Νικολακόπουλος Κώστας Καραγκούνης Σταύρος Καλαφάτης Μάξιμος Σενετάκης Βασίλης Γιόγιακας Νίκος Παναγιωτόπουλος Γιάννης Κεφαλογιάννης Χρήστος Καπετάνος Νεοκλής Κρητικός Θάνος Πλεύρης και Πέτρος Τζανετάκος. Από τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα συμμετέχουν από το ΠΑΣΟΚ οι: Παύλος Χρηστίδης Τάσος Νικολαΐδης και Μανώλης Χριστοδουλάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Γαβρήλος και από τη ΝΙΚΗ ο Κομνηνός Δελβερούδης. Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (ΕΠΣ Αρκαδίας) Α’ Βοηθός Διαιτητή: Ανδρέας Φωτόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών) Β’ Βοηθός Διαιτητή: Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ (ΕΠΣ Ανατ. Αττικής) Ιατροί αγώνα: Νίκος Βλαχάκος, Μιχάλης Λιβανός Τον αγώνα παρουσιάζει η Σοφία Αλατζά και ο Θάνος Σαρρής, ενώ ο DJ Νίκος Ζώης του Athens Radio DeeJay θα ξεσηκώσει το κοινό, μικρούς και μεγάλους, με μοναδικές μουσικές επιλογές. Η αθλητική αυτή συνάντηση υπόσχεται να προσφέρει ένα συναρπαστικό θέαμα, όπου το πάθος για το ποδόσφαιρο γίνεται γέφυρα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Οι παλαίμαχοι της Εθνικής, που έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα αναμετρηθούν με τους εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου σε έναν αγώνα, όπου ο μεγάλος νικητής δεν θα είναι κάποια ομάδα, αλλά η ελπίδα και η αγάπη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τυχαίο και αυτό; Συνεχείς οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά τους αγρότες στην Ευρώπη
- Άφωνοι οι παλαιοντολόγοι στην Ιταλία: Βρήκαν χιλιάδες αποτυπώματα δεινοσαύρων σε βράχους των Άλπεων
- Επιστολές για αιχμαλώτους πολέμου αντάλλαξαν η ρωσική και η ουκρανική πλευρά
- Απίστευτες εικόνες με μαλλιοτραβήγματα βουλευτών στο Μεξικό, vid
- Η Ουγγαρία υπέγραψε συμβόλαιο με τις ΗΠΑ για παράδοση 400 εκ. κυβικών μέτρων LNG ετησίως
- Μόσχα: Μυστηριώδης θάνατος αντιπροσώπου σερβικής εταιρίας εμπορίας όπλων
- Eurovision: Οι φετινοί οικοδεσπότες λένε ότι δεν θα καλύψουν τυχόν αποδοκιμασίες στο τραγούδι του Ισραήλ
- Ακούστηκε στη Βουλή: «Ζούμε στην εποχή των τεράτων – Είναι ο πρώτος πολεμικός προϋπολογισμός»
- Η στιγμή που drone πέφτει πάνω σε πολυώροφο κτίριο στην Οδησσό, vid
- Στο υψηλότερο επίπεδο της τελευταίας τετραετίας η ανεργία στις ΗΠΑ
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
16 Δεκεμβρίου - 11:37
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
16 Δεκεμβρίου - 11:23
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΑΓΡΟΤΕΣ
16 Δεκεμβρίου - 10:46
ΑΓΡΟΤΕΣ
16 Δεκεμβρίου - 10:45
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
16 Δεκεμβρίου - 10:42
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
16 Δεκεμβρίου - 10:37
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΜΕΤΡΟ
16 Δεκεμβρίου - 10:16
ΔΗΜΟΣΙΟ
16 Δεκεμβρίου - 09:49









