Η Αρμενία διαψεύδει ότι ζήτησε παρακολούθηση του Ανδρουλάκη – «Ξεδιάντροπο ψέμα»

Ο Αρμένιος πρέσβης διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή της χώρας του στο θέμα των παρακολουθήσεων συνομιλιών του Νίκου Ανδρουλάκη.

Κατηγορηματικά διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή της Αρμενίας στο θέμα των παρακολουθήσεων τηλεφωνικών συνομιλιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, ο πρέσβης της χώρας στην Ελλάδα, κ. Τιγκράν Μκρτσιάν. Συγκεκριμένα διαψεύδει δημοσιεύματα, τα οποία επικαλούμενα κυβερνητικές πηγές σχολίαζαν ότι «η παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη έγινε κατόπιν αιτήματος ξένων αρχών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι την άρση απορρήτου στο κινητό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ουκρανίας και της Αρμενίας».

Ο Αρμένιος πρέσβης σχολίασε χαρακτηριστικά : «Είναι ένα ξεδιάντροπο ψέμα. Η Αρμενία ΠΟΤΕ δεν ζήτησε από καμία κυβέρνηση να ακούσει το τηλέφωνο κανενός». Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

Ανάρτηση πρεσβείας Αρμενίας

Νωρίτερα με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ μίλησε για «άθλια προπαγάνδα» της κυβέρνησης σε βάρος δημοκρατικών θεσμών και την κατηγόρησε για διαρροές μέσω των οποίων η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί: «Αρμένιους, Ουκρανούς και Κινέζους». «Τους διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους», σχολιάζουν στην Χαριλάου Τρικούπη.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα από την Κυβέρνηση της ΝΔ σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών. Ενώ η Εισαγγελέας επικαλείται το νόμο για το απόρρητο της διαδικασίας, η Κυβέρνηση διαρρέει πληροφορίες για Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους. Τους διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους.

Ζητάμε οι αρμόδιοι Υπουργοί, ο κ. Κοντολέων και ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ κ.Δεμίρης να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την επόμενη εβδομάδα και να πουν όλη την αλήθεια.

Καλούμε την ελληνική Δικαιοσύνη να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια.

Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Κυβέρνηση των Άριστων του κ. Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας.

Δεν θα εργαλειοποιήσει με επικοινωνιακούς όρους θέματα που αφορούν τον πυρήνα της λειτουργίας του πολιτεύματος, όπως κάνει η ΝΔ και όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα στο φως.

πληροφορίες ethnos/ intime

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί