Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Κυκλοφορούσε με 4 ταυτότητες ο δολοφόνος – Απολογείται σήμερα στον ανακριτή (vid)

Την πόρτα του 25ου Τακτικού Ανακριτή θα περάσει εκ νέου ο 21χρονος που κατηγορείται για τη γυναικοκτονία της 17χρονης στο Περιστέρι.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε, εχθές, νέα προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του και έτσι σήμερα θα βρεθεί ενώπιων των ανακριτικών αρχών με ένα βαρύ κατηγορητήριο, στο οποίο καταγράφονται όχι μόνο οι άγριες συνθήκες θανάτου του θύματος αλλά και κρίσιμα στοιχεία που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί για τον χρόνο πριν και τον χρόνο μετά το έγκλημα σε βάρος της ανήλικης.

Ενώπιον του Ανακριτή και εφόσον επίσημα πλέον ομολογήσει τη γυναικοκτονία, θα κληθεί να δώσει τις δικές του απαντήσεις για τους λόγους που τον οδήγησαν στην ακραία πράξη, η οποία στο κατηγορητήριο περιγράφεται ως ανθρωποκτονία από πρόθεση που τελέστηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Στο μεταξύ, στην δικαστική λειτουργό που ανέλαβε να χειριστεί την υπόθεση της 17χρονης, προσήλθε και δήλωσε εκ μέρους του πατέρα της της παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας (Πολιτική Αγωγή) ο συνήγορός του.

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Κυκλοφορούσε με 4 ταυτότητες

Σύμφωνα με το MEGA, ο κατηγορούμενος είχε στην κατοχή του τέσσερις ταυτότητες με διαφοροποιήσεις τόσο στο όνομα του ιδίου όσο και των γονέων του, καθώς και στην ημερομηνία γέννησης, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατο μέχρι στιγμής να προσδιοριστεί η πραγματική του ηλικία. Συγκεκριμένα:

Στην πρώτη ταυτότητα δηλώθηκε με το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης τις 23/7/2001.
Στη δεύτερη ταυτότητα τα στοιχεία του διαφέρουν και εμφανίζεται με το όνομα Hasan Hasan και ημερομηνία γέννησης 1/1/1999.
Στην τρίτη ταυτότητα έχει ξανά το όνομα Munasif Ashan, αλλά με ημερομηνία γέννησης την 1/1/2001.
Στην τέταρτη ταυτότητα ο νεαρός Πακιστανός έχει και πάλι το ονοματεπώνυμο Munasif Ashan και ημερομηνία γέννησης 1/1/2001, αλλά αλλάζει μόνο το μητρώνυμο σε Shamin Akhtar.

lifo/eurokinissi

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί