Οι ένοικοι της πολυκατοικίας στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης έχουν βγει στα μπαλκόνια τους και είναι ανάστατοι. Η μητέρα που έμενε στον πρώτο όροφο, δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον γιο. Ο 50χρονος που ζούσε στο ίδιο διαμέρισμα με την ηλικιωμένη μητέρα του και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 79χρονη στο λαιμό.
Την βρήκε νεκρή ο άλλος της γιος
Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ο δεύτερος γιος της ηλικιωμένης γυναίκας έφτασε στο σπίτι, μπήκε στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου και αντίκρισε την μητέρα του νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος, σε προχωρημένη σήψη.
Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από τον γιο της 79χρονης που τη βρήκε νεκρή στη μπανιέρα, απέκλεισαν το διαμέρισμα ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που κλήθηκε στο σημείο, η δολοφονία υπολογίζεται να έγινε πριν από τουλάχιστον πέντε ημέρες.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν από τη νεκροψία, η άτυχη 79χρονη δολοφονήθηκε με μανία.
Ο 50χρονος γιος της ομολόγησε την πράξη του στην αστυνομία, ωστόσο δεν θυμόταν απολύτως τίποτα από το έγκλημα που διέπραξε και έτσι ζητήθηκε με εισαγγελική παρέμβαση ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
mega/ photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σουρινάμ: Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο άνδρας που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα ανθρώπους
- Γαλλία: Η Μπριζίτ Μπαρντό θα ταφεί δίπλα στη θάλασσα στο Σεν Τροπέ
- Η Μόσχα βλέπει βρετανική επιρροή στις τελευταίες «προκλήσεις» της Ουκρανίας
- Σοκαρισμένος ο Τραμπ! Ο Πούτιν τον ενημέρωσε για την απόπειρα ουκρανικής επίθεσης στην κατοικία του
- Θεσσαλονίκη: Αλλαγή χρόνου με πάρτι στον Λευκό Πύργο, djs και λέιζερ σόου
- Ισπανία: Τρεις νεκροί και μία τραυματίας από χιονοστιβάδα στα Πυρηναία
- «Θετική τηλεφωνική συνομιλία» είχαν Τραμπ και Πούτιν
- Ο Ζελένσκι απέρριψε τις κατηγορίες για απόπειρα επίθεσης στην κατοικία του Πούτιν αλλά δεν γίνεται πιστευτός
- Αυτή η διαμαρτυρία των «κλιματικών βάνδαλων» δεν είχε τόσο καλή κατάληξη, vid
- Ρωσική επίθεση σχεδόν σε ολόκληρη την γραμμή του μετώπου
Κύρια Θέματα









