Συγκεκριμένα, μια γυναίκα καταγγέλει μέσω της εφημερίδας «Πελοπόννησος» πως ο πρώην σύντροφός της επεδείκνυε κακοποιητική συμπεριφορά τόσο εναντίον της, όσο και ενάντια στο παιδί της.
Η γυναίκα κατάγεται από την Τσεχία και ζει στην Πάτρα τα τελευταία 10 χρόνια. Γνώρισε τον συγκεκριμένο άνδρα και πριν 4 περίπου χρόνια έκανε παιδί μαζί του. Εκείνος το αναγνώρισε, αλλά όταν του είπε να χωρίσουν, η ζωή της έγινε κόλαση, όπως λέει.
Η ίδια καταγγέλλει πως κακοποιούσε και το παιδί: «Ηταν κακοποιητικός και με το παιδί. Το βλέπει δύο τρεις φορές την εβδομάδα, όπως προβλέπεται. Την τελευταία φορά που πήγα στην εισαγγελία μου είπαν ότι δε μπορώ να κινήσω διαδικασία εναντίον του γιατί εκείνος έχει ζητήσει να ερευνηθεί το δικό μου περιβάλλον, υπονοώντας ότι εγώ το κακοποιώ! Απ’ την αρχή της σχέσης ήταν νευρικός, έκανε ζήλιες, ήθελε να αφήσω το σπίτι μου και να είμαι μαζί του. Εκανα υπομονή. Με χτυπούσε και μετά έλεγε συγγνώμη κι εγώ έλεγα πως θα αλλάξει. Οταν ήταν το μωρό τριών μηνών έκλαιγε ένα βράδυ και το πιάνει βρίζοντας και το κρεμάει ανάποδα απ’ το μπαλκόνι και πάω και του δίνω μια σφαλιάρα στην πλάτη. Αφήνει το παιδί στο κρεβάτι και με χτυπάει. Με έσερνε απ’ τα μαλλιά. Οταν αποφάσισα να φύγω, μου έλεγε ότι θα μου πάρει το παιδί. Στη γειτονιά άκουγαν τις φωνές» περιγράφει η ίδια στην εφημερίδα Πελοπόννησος.
Μάλιστα ισχυρίζεται πως μετά τις γιορτές το παιδί παρελήφθη από την ίδια με σημάδια: «Τα Χριστούγεννα, μετά από τρεις μέρες που ήταν μαζί του, το παιδί ήρθε με κόκκινο μάτι και μου είπε “μπαμπάς, μιμί εδώ”. Κι άλλη φορά έχει έρθει με μελανιασμένα τα χεράκια του. Και μετά το εξαγοράζει με δωροσακούλες».
Η δικηγόρος της γυναίκας, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», τόνισε πως έχουν υποβληθεί ασφαλιστικά μέτρα από τα τέλη Νοεμβρίου. Επιβεβαιώνει μάλιστα πως ο πρώην σύντροφος της την ενοχλεί σε καθημερινή βάση και την απειλεί.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ταραντέλα: Ο πιο δημοφιλής χορός της Κάτω Ιταλίας με τις αρχαίες ελληνικές ρίζες, vid
- Φον ντερ Λάιεν: Αντιμέτωπη ξανά με πρόταση μομφής η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη συμφωνία “Mercosur”
- Η Γροιλανδία απειλεί να φέρει στην επιφάνεια «την βαθιά ασθένεια εντός της διατλαντικής συμμαχίας»
- “Ποιον δρόμο θα πάρεις Γροιλανδέ;”- Η ανάρτηση του Λευκού Οίκου με τα έλκηθρα σε σταυροδρόμι
- Κιάρα Φεράνι: Η κορυφαία influencer της Ιταλίας, αθωώθηκε για το «Pandorogate»
- Έληξε η συνάντηση της αντιπροσωπείας Δανίας-Γροιλανδίας με τον αντιπρόεδρο και τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ
- «Οικία Κοκοβίκου»: Οι αρχαιότητες που αποκαλύφθηκαν στην αυλή του «Αντωνάκη και της Ελένης» – Δείτε εικόνες
- Παρούσα η Ρωσία στην Μέση Ανατολή – Τι φέρεται να ισχύει αυτή την στιγμή
- Η νέα παγκόσμια τάση! «Πυρετώδεις» διεργασίες στο παρασκήνιο
- Βίντεο με τη φρεγάτα «Κίμων» να μπαίνει σε ελληνικά νερά – «Το μέλλον του Πολεμικού Ναυτικού καταπλέει»









