Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Korinthostv.gr, η γυναίκα η οποία ζει μόνιμα στη Νεμέα ταξίδεψε μέχρι τον Ισθμό προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή της.
Αστυνομικοί του Α.Τ Νεμέας δέχθηκαν κλήση από στενό συγγενικό της πρόσωπο, που τους ενημέρωνε ότι η 48χρονη δήλωσε πως θέλει να αυτοκτονήσει.
Οι αστυνομικοί ειδοποίησαν άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, με τους άνδρες να φτάνουν όσο γρηγορότερα μπορούσαν στο σημείο, για να αποτρέψουν το συμβάν.
Όταν έφτασαν στον Ισθμό, εντόπισαν το αυτοκίνητο της γυναίκας που είχε σταθμεύσει κοντά στα ΚΤΕΛ Ισθμού. Όταν πλησίασαν το αυτοκίνητο, βρήκαν στο πίσω κάθισμα την 48χρονη, η οποία έγραφε το σημείωμα πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να την μεταπείσουν, αποτρέποντας την αυτοκτονία.
Στην συνέχεια την μετέφεραν με ασφάλεια στο Νοσοκομείο Κορίνθου.
(Με πληροφορίες από korinthostv. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ραγδαίες εξελίξεις για την ΑΟΖ: Τι αποφάσισαν Ελλάδα και Λιβύη
- Εκτίμηση «βόμβα»: Ο ΟΗΕ θα μπορούσε να εξουσιοδοτήσει «στρατιωτική δράση» για την Γάζα;
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως 22 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων
- Πούτιν και Μόντι συζήτησαν για την Ουκρανία
- Ψηφιακή πλατφόρμα για τις… φοροελαφρύνσεις της ΔΕΘ ανακοίνωσε ο Πιερρακάκης
- Σπάνια πλάνα με τον Πούτιν να χειρίζεται πιστόλι, video
- Ο Ν. Δένδιας θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον υπουργό Άμυνας της Κροατίας
- «Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να αυξήσει την αξία του παγκόσμιου εμπορίου κατά σχεδόν 40% έως το 2040»
- «Μέλος του ISIS» δήλωνε ο 32χρονος αλλοδαπός που επιτέθηκε σε γυναίκες και συνδέεται με εμπρησμούς
- Ισραήλ κατά Ε.Ε.: Αν βάλετε κυρώσεις θα «απαντήσουμε κατάλληλα»