• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Greece is bliss»: Η νέα καμπάνια της SKY express που προβάλλει την Ελλάδα στο εξωτερικό

«Greece is bliss»: Η νέα καμπάνια της SKY express που προβάλλει την Ελλάδα στο εξωτερικό

2021-04-28_210251
Έτι μία χρονιά η SKY express αποτελεί ισχυρό σύμμαχο του ελληνικού τουρισμού

Έτι μία χρονιά η SKY express αποτελεί ισχυρό σύμμαχο του ελληνικού τουρισμού ξεκινώντας μία νέα εκστρατεία προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό με όνομα «Greece is bliss» και με στόχο να αναδείξει τις απεριόριστες δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η χώρα στο διεθνές κοινό.

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία, καλεί «τους φίλους της χώρας μας να επισκεφθούν τους ελληνικούς προορισμούς όχι μόνο για διακοπές, αλλά και να μας επισκεφθούν άμεσα από τις 15 Μαΐου με το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού και να εργάζονται στο το ξεχωριστό ελληνικό φυσικό περιβάλλον. Μέσα από το μήνυμα “WORKING FROM A DISTANCE?”, η SKY express καινοτομεί ξανά προβάλλοντας τις δυνατότητες της χώρας μας να αποτελέσει έναν τόπο εργασίας από απόσταση για τους φίλους της, δράση με πολλαπλά οφέλη για την οικονομία και τον τουρισμό της χώρας μας».

Η καμπάνια “Greece is Bliss” είναι και φέτος βασισμένη σε φωτογραφίες της βραβευμένης Ελληνίδας ταξιδιωτικής φωτογράφου Μαρίνας Βερνίκου, οι οποίες αναδεικνύουν τη μοναδικότητα των ελληνικών τοπίων.

photo unsplash