«Έχουμε συχνούς ελέγχους στα μαγαζιά με τον κορωνοϊό, και με παραξενεύει που ένα θέμα υγείας μπορεί να σου στερήσει όλα τα όμορφα», ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ πρόσθεσε ότι πάντα είχε στο μυαλό του ότι μπορεί κάποια στιγμή να μην έχει τη δυνατότητα να ασκήσει το επάγγελμά του.
«Όλα τα είχα στο μυαλό μου, μέχρι και να μην μπορώ να τραγουδήσω λόγω της φωνής μου. Δεν είμαι απερίσκεπτος, πάντα είχα στο νου μου να έχω οικονομίες στην άκρη», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στη βαθιά του πίστη στο Θεό, ο ίδιος εξήγησε ότι «Αν δεν είχα δει πράγματα και θαύματα δε θα ήμουν ορθόδοξος όσο είμαι. Γιατί να μη γίνει μια λιτανεία και γιατί οι εκκλησίες να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα; Δεν είναι σωστό αυτό.
Η πίστη κινεί βουνά. Έχω δει φουρτούνα να γίνεται γαλήνη μέσα σε πέντε λεπτά, μέσα από πίστη. Ενώ είχε νοτιά, και το κύμα έπεφτε στα βράχια, έγινε λίμνη».
Μιλώντας για το τραγούδι του «Γυναίκα είναι η ζωή», ο ίδιος είπε «Εξυμνώ τη γυναίκα και λέω την αλήθεια», ενώ αναφερόμενος στη σύζυγό του, είπε ότι «Με τη γυναίκα μου έχουμε να ανταλλάξουμε άσχημες κουβέντες πάνω από δέκα χρόνια. Είναι όλα κατανοητά, διαβάζει ο ένας τον άλλο. Αισθάνομαι πολύ πιο νέος από τη γυναίκα μου. Η ψυχή μου δε θα μεγαλώσει ποτέ. Αγαπώ την κάθε ρυτίδα μου και δε χαλιέμαι να πω ότι μεγαλώνω».
«Το μωράκι μας είναι εννιά μηνών. Έχω άλλα δύο κορίτσια και έχω και εγγόνια. Δεν τα μεγάλωσα, αλλά ήμουν εκεί. Αλλά το κλάμα που σε ξυπνάει, δεν το έχω ζήσει. Είναι μια εμπειρία ασύλληπτη. Θα βαφτίσουμε το μωρό Μαρία Ελένη. Όσοι τη βλέπουν λένε ότι μου μοιάζει πολύ. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η βάφτιση», είπε για το κοριτσάκι τους.
Τα επαγγελματικά σχέδια του Σταμάτη Γονίδη, δε σταματούν στο τραγούδι. «Έβγαλα ένα κόκκινο κρασί πριν 18 χρόνια και είχαν φύγει 10.000 μπουκάλια. Τώρα έβγαλα ένα κρασί λευκό», είπε, ενώ σε ό,τι αφορά στον τομέα του τραγουδιού ανακοίνωσε ότι «Βγάζω ένα νέο ζεϊμπέκικο που μιλάει για το πώς θα ήθελα να ζω. Λιτά και ελεύθερα».
(Megatv)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται τρεις παραστάσεις του ΚΘΒΕ λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων του
- Θεσ/νίκη: Χειροπέδες σε Έλληνα καταζητούμενο για μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής σχεδόν 30 εκατ. ευρώ
- Μέγαρο Μουσικής: Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την αρχή του 2026 – Τον Φεβρουάριο το αφιέρωμα στον Ραχμάνινοφ
- Γεωπολιτική «απόδραση» της Ρωσίας μέσω Ιράν – Τεράστια εξέλιξη για την Μόσχα
- Παρίσι: Η διεύθυνση του Λούβρου ανακοίνωσε πως το μουσείο λειτουργεί εν μέρει, παρά την απεργία
- Θεσσαλονίκη: Το ρομπότ Pepper μαθαίνει στους καταναλωτές τα δικαιώματά τους – Δείτε βίντεο
- ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές 487,9 εκατ. – Επιπλέον 600 εκατ. ευρώ μέχρι 31/12
- Βενεζουέλα: Απέπλευσαν δύο τάνκερ με υποπροϊόντα πετρελαίου
- ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε η τέταρτη δόση της αυξημένης επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου για αγρότες
- Εθνική Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας 2026 –2030: Οδικός χάρτης για ένα ασφαλές ψηφιακό μέλλον στην Ελλάδα









