Γονείς της δολοφονηθείσας Ε. Τοπαλούδη: «Ζητάνε μείωση ποινών, αυτό αν γίνει θα βάλω φωτιά στην Ελλάδα και στη Βουλή, θα τους λιώσω όλους» – ΒΙΝΤΕΟ

Εξοργισμένοι είναι οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη με την διακοπή της δίκης για τις 10 Μαρτίου, οπότε και θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Η μητέρα της Ελένης, Κούλα, ξεσπά για όσα γίνονται και τονίζει ότι δεν θα δεχτεί να δοθεί στους δράστες κανένα ελαφρυντικό.

«Όλες έχουμε ανάγκη από μια αγκαλιά και όλες μιλούμε την ίδια γλώσσα, τη γλώσσα του πόνου και της θλίψης. Οι καρδιές μας χτυπούσαν στον ίδιο ρυθμό» είπε για τη συμπαράσταση χθες στο δικαστήριο από τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς και της Ερατούς, που επίσης τις είχαν δολοφονήσει.

«Είναι η αδιαφορία, ο εμπαιγμός, η έλλειψη σεβασμού στα πρόσωπά μας. Οι Αλβανοί θα μπορούσαν να ορίσουν δικηγόρο. Εγώ δεν κατέβηκα από τον βορρά στο νότο για ψυχαγωγικούς λόγους. Ήρθα για να ξαναζήσω τον θάνατο του παιδιού μου, γιατί; Για να κατεβώ οδικώς έχω έξοδα, τους δολοφόνους τους κουβαλάνε με κλούβες της Αστυνομίας.

Για τις 10 Μαρτίου θα παρακαλέσω το ελληνικό κράτος να στείλει περιπολικό να μας πάρει από το Διδυμότειχο. Δεν θα αντέξω αυτή την κοροϊδία. Οι δολοφόνοι πολτοποιούν στραγγαλίζουν ζωντανό παιδί και τους δίνετε δεύτερη ευκαιρία, δεύτερη δίκη και να ζητήσουν ελαφρυντικά. Δεν θα δεχτώ καμία έκπτωση, κανένα ελαφρυντικό να τους δοθεί. Αν έχουν λεφτά μπόλικα να πληρώσουν και τα παραστατικά της δίκης» ανέφερε.

Η κ. Κούλα ξεσπά για την αδιαφορία της Πολιτείας.

«Καμία βοήθεια δεν έχω από την Πολιτεία. Από πού να έχω; Από την κυβέρνηση τη σημερινή, από τη χθεσινή; Υποτίθεται αγωνίζονται για τον Έλληνα, για εμάς χωρίς εμάς, Δεν είδα καμία συμπαράσταση από το κράτος, από τους φορείς. Όσοι μπήκαν στο σπίτι μας ήρθαν είδον και απήλθον, τίποτα» λέει.

«Είναι τρομερό, δεν μας σέβονται να έχουν τον δολοφόνο τον Ροδίτη σε ένα έδρανο υπερυψωμένο. Θα μας τρελάνουν […] Δεν θέλω ούτε το συγγνώμη. Έζησε το παιδί μου 100 θανάτους. Ζητάνε μείωση ποινών, αυτό αν γίνει θα βάλω φωτιά στην Ελλάδα και στη Βουλή μέσα, θα τους λιώσω όλους»

(newsbeast – φωτο:video screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί