Γλυκά Νερά: Νέος ενοικιαστής στο σπίτι της «φρίκης» – Δεν ήξερε για τη δολοφονία της Καρολάιν

Η οικογένεια του καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου μάζεψε όλα τα πράγματά της και το σπίτι της άτυχης 20χρονης έχει πλέον άλλον ένοικο.

Νέος ένοικος στο σπίτι της «φρίκης» στα Γλυκά Νερά, όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, εγκαταστάθηκε πριν από λίγες μέρες.

Σημειώνεται ότι πριν από περίπου ένα μήνα ο συζυγοκτόνος πιλότος έδωσε εντολή για να μεταφερθούν τα πράγματα που υπήρχαν στο διαμέρισμα. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τους γείτονες που επιβεβαίωσαν ότι είδαν το συνεργείο που άδειασε τη μεζονένα στα Γλυκά Νερά.

Στη συνέχεια το σπίτι ανακαινίστηκε προκειμένου να νοικιαστεί ξανά από κάποιον ενδιαφερόμενο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του STAR, το σπίτι έχει νοικιάσει ένας νεαρός άνδρας αραβικής καταγωγής, καθώς όπως είναι λογικό, μια ελληνική οικογένεια δύσκολα θα πήγαινε να μείνει στο σπίτι που έγινε η δολοφονία της Καρολάιν. Μάλιστα, οι γείτονες αναφέρουν ότι όταν μετακόμισε, δίχως να γνωρίζει τι έχει προηγηθεί.

Ο νέος ένοικος έμαθε αργότερα την ιστορία του σπιτιού και φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί σε γειτόνισσα ότι από τότε που έμαθε για τη δολοφονία, ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια.

parapolitika/ photo vid screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί