Αμέσως σήμανε συναγερμός στις υγειονομικές αρχές δίνοντας εντολή να μεταφερθούν οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνταν στον γηροκομείο. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν ηλικιωμένους στα νοσοκομεία “Αττικόν” και “Ευαγγελισμός”. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ1, έως τώρα υπάρχουν πέντε κρούσματα κορωνοϊού.
Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου Γλυφάδας, Δημήτρης Ακρίβος είπε στην ΕΡΤ ότι “δεν είχαμε καμία ενημέρωση από τους αρμοδίους, ούτε από τον ΕΟΔΥ, ούτε από την Πολιτική Προστασία. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο”.
Σύμφωνα με τον ίδιο, μια εργαζόμενη στο γηροκομείο βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Αμέσως ενημερώθηκε από τους υπευθύνους ο ΕΟΔΥ, έκανε τεστ σε όλους, εργαζομένους και ηλικιωμένους και τα δύο πρώτα βγήκαν όλα αρνητικά. Εν συνεχεία έγινε και τρίτο τεστ και εκεί βρέθηκαν θετικοί στον ιό ορισμένοι.
enikos/ photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μέτρα στήριξης του πρωτογενή τομέα και αποτροπής αυξήσεων στα τρόφιμα ζητά ο Κ. Αρβανίτης
- Βραζιλία: Βελτιώνεται η υγεία του πρώην προέδρου Μπολσονάρου – Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική
- Περού: Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός Μιράγιες
- Ν. Κεραμέως: Νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στον επισιτισμό – Ωφελημένοι 400.000 εργαζόμενοι
- Αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας αποτελεσμάτων αιτήσεων ωφελούμενων εργαζομένων για τη νέα δράση κατάρτισης της ΔΥΠΑ
- Ο πρόεδρος της Κολομβίας κατηγορεί τον Ισημερινό ότι βομβάρδισε παραμεθόριες περιοχές της χώρας
- Κ. Χατζηδάκης: 5,3 δισ. για περιβάλλον, στέγαση, μεταφορές – Ποιοι θα ωφεληθούν
- «Πολύ μεγάλος παίκτης» η Ρωσία – Τα γεγονότα αποκάλυψαν την πραγματικότητα
- Το Ισραήλ λέει πως θα βρει και θα εξουδετρερώσει τον Μοτζάμπα Χαμενεΐ
- Κι όμως, μια πολυεδρική επιφάνεια από χάλυβα μπορεί να γίνει λεία σφαίρα μέσα σε 6 δευτερόλεπτα (BINTEO)









