Σύμφωνα με την τελευταία καταγγελία, η δομή φέρεται να υφάρπαξε σπίτι το οποίο ανήκε σε ηλικιωμένη γυναίκα, ευκατάστατη, η οποία φιλοξενήθηκε στο γηροκομείο από το 2013 έως το 2017, οπότε και απεβίωσε.
Σύμφωνα με την καταγγελία του δικηγόρου συγγενικού της προσώπου τον οποίο επικαλείται το flashnews.gr, η ηλικιωμένη έπασχε από άνοια και φέρεται να έκανε το 2017 ειδικό πληρεξούσιο στην ιδιοκτήτρια της δομής, με το οποίο την εξουσιοδοτούσε να πουλήσει ένα δικό της ακίνητο, σε κεντρικό σημείο στην πόλη των Χανίων.
Η πλευρά της ανιψιάς της ηλικιωμένης σημειώνει ότι η ηλικιωμένη είχε χαρτί από νευρολόγο ότι έπασχε από άνοια και χρειαζόταν να οριστεί «δικαστική συμπαράσταση» δηλαδή κάποιος από το δικαστήριο, ο οποίος θα χειρίζονταν τις προσωπικές της υποθέσεις, διότι η ηλικιωμένη δεν είχε επαφές με τους συγγενείς της (δύο ανιψιές συγκεκριμένα).
Μάλιστα, η καταγγελία αναφέρει ότι στο σπίτι υπήρχαν πολύτιμα αντικείμενα, κοσμήματα, λίρες κτλ.
Το σπίτι πωλήθηκε το 2017 σε τιμή χαμηλότερη της αντικειμενικής αξίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της συγγενούς, το 2017 η διευθύντρια πούλησε (εκ μέρους της ηλικιωμένης) το ακίνητο για 50.000 ευρώ παρότι είχε αντικειμενική αξία 170.000 ευρώ.
(sputniknews)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιά «νέα fake news» κατήγγειλε ο Τραμπ σχετικά με το Ιράν;
- Έφοδος ενόπλων με 7 νεκρούς στον Ισημερινό
- Σάλος με ινφλουένσερ που ξόδεψε 14.000 δολάρια για πρώτη θέση σε αεροπλάνο! vid
- Συνάντηση Γ. Γεραπετρίτη με Μ. Ρούμπιο – Τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί την Ουάσινγκτον
- Με… λουλούδια υποδέχθηκαν στο Κίεβο την Φον ντερ Λάιεν, vid
- Θεσσαλονίκη: Δύο γκαζάκια εξερράγησαν έξω από το στέκι «Βικτουάρ»
- Φρικτό θάνατο βρήκε 74χρονος στον Κηφισό – Έπεσε στο κενό από πεζογέφυρα και παρασύρθηκε από φορτηγό
- Η Ζαχάροβα εξηγεί γιατί ξεκίνησε η σύγκρουση με την Ουκρανία τέσσερα χρόνια πριν
- Περού: Στους 15 ο αριθμός των νεκρών από τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου, vid
- Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Αγ. Πετρούπολη! Άνδρας έσωσε αγόρι που έπεσε από τον 7ο όροφο (Vid)
Κύρια Θέματα









