Γιώργος Τράγκας: Ποιους ερευνά ο Οικονομικός Εισαγγελέας για εμπλοκή στην οικονομική δραστηριότητα του δημοσιογράφου

Προσώρας δεν προκύπτει εμπλοκή των παιδιών του

Στο μικροσκόπιο των αρμόδιων αρχών μπαίνουν τα πρόσωπα που μετείχαν στην επιχειρηματική δραστηριότητα του Γιώργου Τράγκα, του οποίου το σύνολο της περιουσίας έχει δεσμευτεί, με την εντολή να έχει διαβιβαστεί στην Οικονομική Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema, ο Οικονομικός Εισαγγελέας Χρήστος Μπαρδάκας μελετά το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες άνω των 60 σελίδων, βάσει του οποίου έγινε η δέσμευση της περιουσίας.

Στο μικροσκόπιό του φέρεται να βρίσκονται τρεις με τέσσερις στενοί συνεργάτες, οι οποίοι σύμφωνα με την ίδια πηγή μετείχαν τόσο στην επιχειρηματική δραστηριότητα του Γιώργου Τράγκα όσο και στη μεσολάβηση και διευκόλυνση της διακίνησης μεγάλων χρηματικών ποσών και την αγορά ακινήτων.

Ο κ. Μπαρδάκας θα ερευνήσει το αν και κατά πόσο μετείχαν στην οικονομική δραστηριότητα του δημοσιογράφου συγγενικά του πρόσωπα – αν και προσώρας δεν προκύπτει εμπλοκή των παιδιών του.

Μετά το πέρας της έρευνας, ο κ. Μπαρδάκης θα αρχίσει να καλεί όσους διαπιστωθεί πως εμπλέκονται.

Σημειώνεται πως το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων του δημοσιογράφου και εκδότη εκτιμάται ότι ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος». Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, η περιουσία του Γιώργου Τράγκα περιλαμβάνει 17 ακίνητα -μεταξύ άλλων σε Μονακό, Παρίσι, Σεν Τροπέ, Μπέβερλι Χιλς, Λας Βέγκας, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη- καταθέσεις σε τραπεζικές θυρίδες στο Μονακό και αυτοκίνητα.

Μάλιστα, σε τραπεζική θυρίδα του εξωτερικού βρέθηκαν λίγο λιγότερες από 10 ράβδους χρυσού, αγνώστου προέλευσης και χωρίς από κανένα επίσημο έγγραφα-χαρτί να επιβεβαιώνεται η νομιμότητα απόκτησής τους.

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί