Γιώργος Τράγκας: Δεσμεύεται η περιουσία της Μαρίας Καρρά και άλλων δύο ατόμων

Ένα πραγματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από την περιουσία του Γιώργου Τράγκα με τις οικονομικές Αρχές της χώρας να έχουν βάλει στο μικροσκόπιο όσα άφησε πίσω του στους νόμιμους κληρονόμους του μέσω της διαθήκης του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο οικονομικός εισαγγελέας έδωσε εντολή για δέσμευση της περιουσίας της συζύγου του Μαρίας Καρρά, […]

Ένα πραγματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από την περιουσία του Γιώργου Τράγκα με τις οικονομικές Αρχές της χώρας να έχουν βάλει στο μικροσκόπιο όσα άφησε πίσω του στους νόμιμους κληρονόμους του μέσω της διαθήκης του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο οικονομικός εισαγγελέας έδωσε εντολή για δέσμευση της περιουσίας της συζύγου του Μαρίας Καρρά, αλλά και δύο ακόμη ατόμων.

Συγκεκριμένα, ο εκλιπόντας δημοσιογράφος, εκδότης και επιχειρηματίας ερευνάται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, όχι φυσικά ως προς την απόδοση δίωξης εναντίον του, αλλά για το ποιοι άλλοι και με ποιους τρόπους μπορεί να εμπλέκονται. Ωστόσο, σύμφωνα με το MEGA και την εκπομπή Live News, υπάρχει ένα λεπτό σημείο στην όλη υπόθεση και αυτό έχει να κάνει με το ποιας χώρας φορολογικός κάτοικος ήταν ο Γιώργος Τράγκας.

reader, photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί