Γιώργος Κυπαρίσσης: Επέστρεψε στο σπίτι του – «Είμαι τρελαμένος» τα πρώτα λόγια του (vid)

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης, ο οποίος είχε πέσει θύμα απαγωγής στις 29 Δεκεμβρίου στο Ντράφι, αφέθηκε ελεύθερος, ύστερα από περίπου δύο μήνες.

Η απελευθέρωση του Γιώργου Κυπαρίσση έγινε περίπου στις 7 το πρωί σε περιοχή κοντά στο Τατόι. Η οικογένεια του επιχειρηματία έδωσε 800.000 ευρώ στους απαγωγείς για να τον απελευθερώσουν.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Κυπαρίσσης βρήκε τηλέφωνο κατοίκου και επικοινώνησε με την οικογένειά του καθώς και με εταιρεία ταξί για τη μεταφορά του.

Ο επιχειρηματίας επέστρεψε μετά από δύο μήνες (είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου 2021) στο πατρικό σπίτι του στο Ίλιον, εμφανώς συγκινημένος και ανακουφισμένος που τελείωσε η περιπέτειά του.

Οι δημοσιογράφοι ήταν εκεί και προσπάθησαν να εκμαιεύσουν τα πρώτα συναισθήματα και τις αντιδράσεις του. «Τώρα είμαι τρελαμένος. Ευχαριστώ πάρα πολύ, παιδιά. Θα τα πούμε αύριο» αρκέστηκε να πει ο επιχειρηματίας.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Κυπαρίσσης έδωσε μαραθώνια κατάθεση στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ενώ το ίδιο έκαναν οι δύο αδελφοί και η αδελφή του.

Δείτε το βίντεο:

iefimerida/photo vid screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί