Γιατί πήρε τον 6χρονο- Τι ισχυρίζεται ο πατέρας (vid)

Ο μικρός Ράινερ, τον οποίο άρπαξε κουκουλοφόρος μέσα από το σπίτι του στην Κηφισιά την ώρα που βρισκόταν με την γιαγιά του πριν από μερικές ημέρες, λένε πως βρίσκεται στη Νορβηγία.

Ο πατέρας του, ο οποίος είναι Νορβηγός, προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους πήρε το παιδί.

Όπως είπε, δεν άρπαξε το παιδί, αλλά το πήρε για να προστατεύσει την υγεία και την ασφάλειά του λόγω του ότι «η μητέρα του αρνείται να τον πάει στον γιατρό».

«Η μητέρα να πάει στο γιατρό και να δει την ψυχοσύνθεσή της», είπε ο πατέρας του 6χρονου και επανέλαβε ότι, «ο γιος μου κι εγώ είμαστε καλά και δεν έχει ρωτήσει για τη μητέρα του» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μητέρα του Ράινερ δεν τον αφήνει να δει το παιδί του, του οποίου έχει την πλήρη κηδεμονία.

«Έχω την πλήρη κηδεμονία του παιδιού και η μητέρα δεν με αφήνει να το δω» υποστήριξε ο πατέρας.

Τι είπε η θεία της μητέρας του παιδιού
Η θεία της μητέρας του παιδιού, Εμμανουέλα Τερζοπούλου, μιλώντας επίσης στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», εξήγησε πως, «δεν έχει ακόμα εκδικαστεί η οριστική επιμέλεια, έχει δοθεί προσωρινή επιμέλεια στη μητέρα».

Σημείωσε πως, «οι δικαστικές αποφάσεις βγήκαν μετά την αποχώρηση της μητέρας από τη Νορβηγία, με τη συναίνεση του πατέρα», αποχώρηση η οποία είχε συμφωνηθεί προφορικά και αποδεικνύεται μέσω των μηνυμάτων που έχουν σταλεί μεταξύ των γονέων και τα οποία έχουν κατατεθεί στο δικαστήριο.

«Στα ελληνικά δικαστήρια ήταν παρών σε όλα τα δικαστήρια ο πατέρας, ενώ στα νορβηγικά έγιναν ερήμην της μητέρας, η οποία δεν ειδοποιήθηκε», είπε.

Τέλος, διευκρίνισε ότι, «τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κατατεθεί στην Ελλάδα από τον πατέρα, για να επιστραφεί το παιδί, με την αιτιολογία ότι είχε γίνει αρπαγή, απορρίφθηκαν. Έχουν καταφύγει δευτεροδίκως στον Άρειο Πάγο και δεν έχει εκδικαστεί ακόμα».

enikos/ photo vid scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί