Όπως αποκαλύφθηκε αποκλειστικά στο open, ένα πρόβλημα που διαπιστώνεται όταν ξεκινάνε οι δηλώσεις είναι, πως όταν κάνουν κοινή δήλωση οι σύζυγοι και ο σύζυγος ή η σύζυγος δεν είχε έως τώρα κωδικούς, γιατί δεν είχε εισόδημα για παράδειγμα ή δεν είχε καμία φορολογική υποχρέωση, ούτε ακίνητα, ούτε τίποτε άλλο, τότε υπάρχει πρόβλημα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής 80.000 νοικοκυριά δεν μπορούν καν να υποβάλουν φορολογική δήλωση, δεν μπορούν να ξεκινήσουν να υποβάλλουν το Ε1.
Εξ αυτών οι 30.000 είναι άνω των 60 και δεν είχαν ποτέ εισόδημα, σπίτια και κωδικούς. Συνεπώς, πριν ξεκινήσει η υποβολή φορολογικής δήλωσης απαιτείται επικαιροποιήση των στοιχείων.
«Μπλοκάρει εκεί το πράγμα. Πριν τη δήλωση υποχρεωτικά, όλοι οι φορολογούμενοι, όχι μόνο όσοι είχαν κωδικούς taxisnet, πρέπει να κάνουν επικαιροποίηση δηλαδή, τηλέφωνο, email και να δηλώσουν αυτά τα στοιχεία».
πληροφορίες ethnos/ photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό ο Πούτιν είναι πραγματικός ηγέτης, video
- Σύλληψη 23χρονου για ναρκωτικά στον Πειραιά
- Διαδηλώσεις υπέρ του δεξιού Κερκ μέχρι και στη Νότια Κορέα, video
- Με μπλούζα για τον Όργουελ παρενέβη στη δεξιά συγκέντρωση του Λονδίνου ο Έλον Μασκ, video
- Τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση χουρμάδων!
- Η Sharon Osbourne σπάει τη σιωπή της για τον θάνατο του συζύγου της Ozzy, vid
- Νέα προβοκάτσια; Σειρήνες και απογειώσεις μαχητικών σε Πολωνία-Ρουμανία εξαιτίας «ρωσικής» απειλής, video
- ΒΙΝΤΕΟ Μητσοτάκη για την 24ωρη λειτουργία των ΜΜΜ
- Ο “Μανόλο “πέταξε” για τον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου! vid
- Γιατί πήγαν εκτάκτως Αμερικανοί αξιωματούχοι στο Αφγανιστάν;
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΜΜ

ΣΠΙΤΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΥΠΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
