Γιαννάκος σε ανεμβολίαστους υγειονομικούς: «ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ»! «Δαίμονας είσαι, όχι άνθρωπος», του είπε γυναίκα! vid

Ενοχλήθηκε από τα εικονίσματα με τον Χριστό και την Παναγία ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ...

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος ενοχλήθηκε από τα «εικονίσματα με αναμμένα καντήλια στα παράθυρα του Υπουργείου Υγείας», τα οποία όπως ισχυρίστηκε «δεν τιμούν το υγειονομικό κίνημα. Δεν μας εκφράζουν και αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την πολιτική Πλεύρη – Γκάγκα στο ζήτημα των αναστολών εργασίας».

ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΨΩΜΙ;;;

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είπε ότι: « Άλλο η απεργία πείνας, άλλο το σημερινό θέαμα έξω από το υπουργείο Υγείας. Δεν αναρωτιούνται γιατί η αστυνομία δεν παρεμβαίνει να το διαλύσει; Δικαιώνουν την επιβολή του μέτρου. Αυτοί οι ελάχιστοι που ψάχνουν λόγο ύπαρξης δεν εκφράζουν τη συντριπτική πλειονότητα των ανεμβολίαστων συναδέλφων που αγωνίζονται κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Ειδικά τώρα που δεν ισχύει κανένα περιοριστικό μέτρο».

Ο Μιχάλης Γιαννάκος καταλήγει τονίζοντας ότι «δεν θα επιτρέψουμε να παρασύρουν στον γκρεμό το υγειονομικό κίνημα και τους συναδέλφους σε αναστολή. Αγωνιζόμαστε με όλα τα μέσα να γυρίσουν στη δουλειά, σεβόμενοι όμως την επιστήμη που υπηρετούμε».

Δείτε στο βίντεο τον κ. Γιαννάκο να λέει «πάρτε τα εικονίσματα» και μια γυναίκα να του απαντά: «Τα εικονίσματα σας ενοχλούν;;; Δαίμονας είσαι όχι άνθρωπος».

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί