• Αρχική
  • Άρθρα
  • Γεωργιάδης σε Παππά για το παρακράτος: «Έρχεται ειδικό δικαστήριο, ο κόσμος άκουσε την φωνή σου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γεωργιάδης σε Παππά για το παρακράτος: «Έρχεται ειδικό δικαστήριο, ο κόσμος άκουσε την φωνή σου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σφοδρή αντιπαράθεση πραγματοποιήθηκε στη Βουλή μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Νίκου Παππά!

Αιτία, το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο που αποκαλύφθηκε στην προανακριτική της Βουλής και εμφανίζει τον πρώην υπουργό Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλλει τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για παραθεσμικές δραστηριότητες από τις οποίες έβγαζε “πολλά λεφτά”.

Ο κ.Γεωργιάδης ανέφερε πως το Ειδικό Δικαστήριο «πλησιάζει. Θα δούμε και για ποιους».

Ο υπουργός Ανάπτυξης απευθυνόμενος στον κ. Παππά είπε:

«Ωραίες οι δηλώσεις στις κάμερες κύριε Παππά αλλά εκεί δεν υπάρχει αντίλογος. Τι είπατε στα φρικώδη που ακούσαμε σήμερα. Ο κόσμος πατάει στα site κ. Παππά και ακούει την φωνούλα σας να μιλάτε με οικειότητα με τον Μιωνή. Σας ακούει να λέτε απίστευτα πράγματα. Οτι κάποιοι της δικής σας κυβέρνησης έβγαζαν πολλά λεφτά. Και τι απαντάτε σήμερα; Οτι η συνομιλία είναι προϊόν συρραφής. Υποθέτω θα πάτε στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ και αυτές θα κρίνουν αν έχουν υποστεί αλλοίωση. Το δεύτερο που λέτε είναι πως το ηχητικό είναι προϊον παράνομης υποκλοπής. Δεν μου λέτε; Οταν ο Μπαλτάκος γράφηκε σε βίντεο απο τον χρυσαυγίτη Κασιδιάρη και εκδιώχθηκε σε 25 δεύτερα ετέθη απο κανένα στην ΝΔ ζήτημα παράνομης καταγραφής; Αυτό που μας νοιάζει είναι αν είναι παράνομη η καταγραφή ή ότι ο Παπαγγελόπουλος τα έπαιρνε” και πρόσθεσε “η εικόνα που βγαίνει απο το ηχητικό είναι εικόνα παρακράτους και σήψης. Είπατε κ. Παππά το αμίμητο. Καλέσατε τον κ. Σαμαρά να απαντήσει περι δήθεν υποθέσεως για μίζα 2,6 εκατ. ευρώ που καταγγέλλει μια μάρτυρας. Μήπως όμως η υπόθεση αυτή αρχειοθετήθηκε απο την κυρία Τουλουπάκη επι ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν βρήκε κανένα στοιχείο;

Για να είμαι ειλικρινής κ. Παππά δεν σας περίμενα σήμερα στην Βουλή. Με εντυπωσιάζει που ήρθατε και γελάτε. Η κοινωνία είναι σοκαρισμένη απο τις αποκαλύψεις για το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ».

Δ. Τζανακόπουλος: Σε ψάχνει η Τουλουπάκη

Α. Γεωργιάδης: «Βεβαίως και με ψάχνει η κυρία Τουλουπάκη που εσείς διορίσατε. Το ότι με ψάχνει θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνετε ότι δεν σημαίνει κατηγορία. Και εσείς κ. Τζανακόπουλε γνωρίζετε ότι με ψάχνει. Εσείς πήγατε εξωδίκως στον Αρειο Πάγο για να ενημερωθείτε. Ομως μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί τίποτα. Πλησιάζει η ώρα που κάθε κατεργάρης θα πάει στο πάγκο του. Το Ειδικό Δικαστήριο είναι κοντά και θα δούμε και για ποιους;».

«Αν ο διάλογος που ακούμε είναι πραγματικός πρέπει κ. Παππά να απαντήστε τι εννοούσατε ότι κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά. Ότι ο Παπαγγελόπουλος είχε ατζέντα κόντρα στην ατζέντα του μαγαζιού; Η αντίληψή σας για το Μέγαρο Μαξίμου είναι ότι είναι μαγαζί;

Να απαντήσετε και να μάθουμε όλοι τι ακριβώς έκανε ο Παπαγγελόπουλος; Ο Μιωνή λέει ότι δεν είχατε εμπλοκή αλλά ξέρατε ότι κάποιοι έκαναν δουλίτσες. Δεν έπρεπε λοιπόν να κάνετε κάτι;» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •