Σχολιάζοντας τον ντόρο γύρω από το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα και όσα γράφει μέσα για την «αμαρτωλή 4ετία» 2015-19, ο ίδιος τόνισε:
«Ο Τσίπρας μετά τη νίκη του στο δημοψήφισμα, μπορούσε να πάει την Ελλάδα στη δραχμή. Φυσικά μετά θα ήταν εμφύλιος, πραξικόπημα, αίμα… Εμείς που είχαμε δει τα σενάρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το τι σήμαινε επιστροφή στη δραχμή.
Τα σχέδια ήταν ελικόπτερα που θα πέταγαν νερά και τρόφιμα στις μεγάλες πόλεις, ο στρατός σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, την τράπεζα της Ελλάδος, το κοινοβούλιο και κρίσιμα κτίρια και το πρώτο διάστημα λεφτά από το εξωτερικό για να μας αγοράζουν φάρμακα και καύσιμα.
Το ότι είναι η Ακρόπολη όρθια είναι θαύμα. Εγώ την οικογένειά μου, επειδή είχα τον Αλκαίο τότε μωρό, ψηφίσαμε ναι στο δημοψήφισμα, τους πήγα στο αεροδρόμιο, τους έβαλα στο αεροπλάνο και φύγανε. Πήγανε στην Αμερική. Τους είχα πει, εσείς τουλάχιστον να ζήσετε».
Όσο για το Μακεδονικό και τη Συμφωνία των Πρεσπών, υπογράμμισε:
«O Τσίπρας έχει δεσμεύσει τη χώρα και μέσα η ίδια η συμφωνία απαγορεύει την κατάργησή της αν κάποιος δεν τη σεβαστεί και γι’ αυτό δεν έχει να πει κάτι. Είναι βέβαιο ότι η μεγάλη συμπάθεια της Μέρκελ για τον Τσίπρα προέρχεται από τη συμφωνία των Πρεσπών. Είχε κάνει πολιτική συμφωνία με τους Γερμανούς που την προσδοκούσαν για 15 χρόνια.
Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να κάνει η Ελλάδα εκείνη τη στιγμή. Έχει μπλέξει τη χώρα και αυτό που δεν ξέρουν και οι δικοί μας ψηφοφόροι είναι πως δεν μπορούμε να την καταργήσουμε».
Eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ: Κρέμονται από καλώδια υψηλής τάσης για να μην πνιγούν
- Καιρός: Σε κατάσταση ετοιμότητας “RED CODE” η Δυτ.Ελλάδα από αύριο μέχρι την Παρασκευή
- Genesis Mission: Σημαντική εξέλιξη στον δρόμο για την ανάπτυξη της Τεχνητής Υπερνοημοσύνης, vid
- Ανασκαφή αποκαλύπτει ρωμαϊκό μωσαϊκό του 3ου αιώνα στη Νίκαια της Βιθυνίας – Η αρχαία λίμνη απεικονίζεται ως γυναίκα
- Κ. Γκιουλέκας – Θεσσαλονίκη: Από την ανάπτυξη της Βόρειας Ελλάδας το όφελος είναι εθνικό
- Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρακολούθησε αγώνα NBA και οι θεατές τον χειροκρότησαν, vid
- Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου ενόψει της κακοκαιρίας υπό τον κίνδυνο νέων πλημμυρών
- Κρατικός προϋπολογισμός: Νέα υπέρβαση εσόδων τον Οκτώβριο
- Μπομπ Ντίλαν: Ερμηνεύει μια παραδοσιακή φολκ μπαλάντα για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια, vid
- Άγρια δολοφονία 75χρονης στη Σαλαμίνα – Εθισμένη στον τζόγο η νύφη της, σκηνοθέτησε ληστεία και τη σκότωσε









