«Ζούμε από τύχη σε αυτή τη χώρα»: Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ από διάβαση τρένων

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στη δημοσιότητα, το οποίο έχει τραβηχτεί στο Μεταξουργείο, στη διασταύρωση της οδού Ανδρομάχης με τη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως.


Το συμβάν έγινε την περασμένη Κυριακή στις 19.00 το βράδυ και αφορά για μία ακόμη φορά τον σιδηρόδρομο, καθώς σε ισόπεδη διάβαση, ενώ περνούσε τρένο, οι μπάρες δεν είχαν κατέβει.

Τα αυτοκίνητα κατευθύνονταν προς τις γραμμές και οι οδηγοί σταμάτησαν μόνοι τους ακούγοντας το τρένο.

Τελικά οι μπάρες κατέβηκαν με καθυστέρηση.


Μιλώντας στο MEGA, ο οδηγός που ανήρτησε το συγκεκριμένο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιγράφει το περιστατικό.

«Ήμουν στο φανάρι για να στρίψω επί της Ανδρομάχης. Με το που έστριψα, άκουγα να σφυρίζει το τρένο και όταν συνειδητοποίησα ότι το τρένο πήγαινε σιγά σιγά και σφύριζε πολλές φορές, έβλεπα τα αυτοκίνητα να περνούν τις γραμμές και οι προστατευτικές μπάρες να μην έχουν κατέβει».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Ο κύριος που ήταν υπεύθυνος εκεί, ήταν άφαντος. Την ώρα που τραβούσα το βίντεο, φαίνεται να τρέχει. Πιστεύω ή στη θέση του δεν ήταν ή δεν του δώσαν εντολή ότι φεύγει το τρένο».

«Είμαστε σε μια χώρα που κανείς δε ελέγχει τίποτα. Δεν ασχολείται κανένας, είμαστε σε μια χώρα που ζούμε από τύχη», καταλήγει.

megatv – freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί