Πιο συγκεκριμένα, η κ. Μακρή τόνισε μιλώντας στο Mega πως το κομμάτι αυτό αφορά εξ ολοκλήρου το υπουργείο Υγείας, καθώς αυτό δίνει τις οδηγίες, και σημείωσε ότι «ποτέ δεν κάναμε κάτι αντίθετο από αυτό που μας είπαν οι ειδικοί. Εμείς θέλουμε να λειτουργεί η εκπαίδευση και να λειτουργεί με ασφάλεια».
Ακόμη, ανέφερε πως το υπουργείο Παιδείας δεν είχε καμία εισήγηση για επαναφορά της μάσκας και βάσει των στοιχείων που έχει στη διάθεσή του, οι απουσίες αυτή την περίοδο δεν είναι περισσότερες από ό,τι ήταν πέρυσι, την αντίστοιχη εποχή.
«Είναι μία εποχική γρίπη η οποία πρέπει να μας ανησυχεί, δεν δικαιολογεί όμως πρόσθετα μέτρα» σημείωσε η υπουργός.
(megatv – φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λούντβιχ φαν Μπετόβεν: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο κορυφαίος συνθέτης που δεν συμβιβάστηκε ποτέ
- «Ανατολική Ασπίδα»: Θέλουν να φέρουν λαίλαπα σε ανατολικοευρωπαϊκά εδάφη;
- Στην πλατεία Κοτζιά η Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Δήμου Αθηναίων
- Ο οδικός χάρτης για την ενίσχυση του πλαισίου των συλλογικών διαπραγματεύσεων
- Αμερικανοί στρατιώτες έφτασαν στον Ισημερινό – Ποιός ο λόγος
- Το πρώτο τρίμηνο του 2026 το ΑΣΣ Ελλάδας-Τουρκίας, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές
- Ρωσικά κεφάλαια: Ρωσικό δικαστήριο θα πραγματοποιήσει ακροαματική συνεδρίαση για την αγωγή της κεντρικής τράπεζας εναντίον του Euroclear
- Εντός ημερών ανοίγει ειδικός κύκλος μόνιμων προσλήψεων στους δήμους
- Εκτός Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Ν. Παππάς – Αναφορές για άγριο επεισόδιο με δημοσιογράφο
- Η Κίνα πήρε θέση για την κρίση στη Βενεζουέλα: «Το Πεκίνο αντιτίθεται στον μονομερή εκφοβισμό χωρών»









