Ξυλοκόπησε μητέρα, σύζυγο και κόρη επειδή…τον επηρέασε το lockdown!!

Κι όμως, αυτή ήταν η κύρια δικαιολογία του!

Το δικαστήριο “”έκοψε” τα χέρια σε 54χρονο από την Αργαλαστή που είχε χτυπήσει άγρια την μητέρα, την πρώην σύζυγο και την κόρη του.

Στο Εφετείο Λάρισας , που εκδικάστηκε χθες η υπόθεση για άσκηση σωματικής βίας, απειλή και κατοχή όπλων ο 54χρονος καταδικάστηκε σε 32 μήνες φυλάκιση. Στο δικαστήριο υποστήριξε πως τον επηρέασε το εγκλεισμός από την … καραντίνα και αρνήθηκε ότι χτύπησε την μητέρα του.

Ο “νταής” συνελήφθη το 2020 από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Νοτίου Πηλίου επειδή επιτέθηκε στην 77χρονη μητέρα του, την 49χρονη πρώην σύζυγο και την 25χρονη κόρη του προκαλώντας τους σωματικές κακώσεις, ενώ κατηγορήθηκε και για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς την κατοχή του είχαν βρεθεί τρεις καραμπίνες, των οποίων η άδεια είχε λήξει.

Στη δίκη υποστήριξε ότι έσπρωξε τη μητέρα του κατά λάθος, ενώ αρνήθηκε ότι άσκησε βία και ότι χτύπησε την πρώην σύζυγο και την κόρη του.

Η ηλικιωμένη μητέρα του στη δίκη επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό του, ενώ η πρώην σύζυγός του και η 25χρονη κόρη του κατέθεσαν πως έπεσαν θύματα βίας για πολλοστή φορά.

Χθες ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ποινή 32 μηνών, με αναστολή.

(gegonotanews – φωτο:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί