Ξέσπασμα από Παπαδάκη: Κάποιοι ενέπλεκαν την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν με διάρρηξη στο σπίτι μου

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε σήμερα (09.05.2023) μια ιστορία που του συνέβη όταν βρισκόταν σε εξέλιξη το θρίλερ με τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε στο «Καλημέρα Ελλάδα» ότι κάποιοι του έστελναν ένα σχετικό μήνυμα την εποχή που η Καρολάιν είχε δολοφονηθεί από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οπότε και το πανελλήνιο παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

«Έτυχε την εποχή εκείνη να έχω μια προσωπική ταλαιπωρία και θα το αποκαλύψω για πρώτη φορά. Μια προσωπική ταλαιπωρία στο σπίτι μου, μια διάρρηξη. Με μήνυμα που μου έστειλαν κάποιοι από μια ειδική εφαρμογή, ενέπλεκαν την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν με την διάρρηξη στο σπίτι μου. Αυτό το λέω για πρώτη φορά. Είναι το ίδιο κύκλωμα», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Πριν αποκαλυφθεί ότι τη δολοφονία είχε κάνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Μου έλεγαν “ψάξε γιατί αυτοί που μπήκαν στο σπίτι σου έχουν σχέση με τη δολοφονία της Καρολάιν”. Ήταν σαν να μου έλεγε ότι αυτοί που μπήκαν και σκότωσαν την Καρολάιν ήταν αυτοί που διέρρηξαν το σπίτι μου. Είναι φρίκη αυτό το πράγμα», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1.

(newsit – eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί