σημειώνοντας ότι θα πρέπει να ξυπνάνε νωρίτερα για όσο διάστημα κρατήσουν οι εργασίες (μέσα στις οποίες θα κλείσει και τμήμα του Περιφερειακού), προκειμένου να μπορούν να φτάνουν στην ώρα τους.
Ο flyover, όταν ολοκληρωθεί, θα πρόκειται για τον μεγαλύτερο εναέριο αυτοκινητόδρομο της χώρας και πιστεύεται ότι θα δώσει μία σημαντική ανακούφιση στο χρόνιο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Θεσσαλονίκης.
Μιλώντας στον Status fm δήλωσε:
«όπως είπε και ο Αριστοτέλης νομίζω “αν δεν μπορείς να ρυθμίσεις τον άνεμο ρύθμισε τα πανιά”. Άρα επειδή και μείς θα βρεθούμε σε μια δεδομένη κατάσταση θα πρέπει να την ρυθμίσουμε με βάση τις ανάγκες που έχουμε. Όπως είπα και στα παιδιά μου, θα κοιμάστε νωρίτερα το βράδυ, θα ξυπνάτε νωρίτερα το πρωί για να προλαβαίνουμε να είμαστε νωρίτερα το πρωί στο σχολείο.
Το οδικό δίκτυο στο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης είναι παλιό και κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της εποχής του 60 και 70. Το πρόβλημα διογκώνεται γιατί στερούμαστε στο κέντρο χώρων στάθμευσης τους οποίους χρειαζόμαστε άμεσα. Θα μπορούσαν να δημιουργηθούν και στα άκρα της πόλης και οι πολίτες να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Όποιος σχεδιασμός και να υπάρχει, αν δεν υπάρχει το κατάλληλο οδικό δίκτυο να διοχετευθεί η κυκλοφορία, είναι ημίμετρα. Να το πούμε και να είμαστε ειλικρινείς σε όσους μας ακούνε αυτή τη στιγμή.
Από κει και πέρα θα πρέπει ο καθένας να επαναπροσδιορίσει τους χρόνους μετακίνησης του».
(φωτο:freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ασία υφίσταται τις σοβαρότερες επιπτώσεις του πολέμου στην Μέση Ανατολή
- Έπεσε πάνω του ηλεκτροφόρο καλώδιο! Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ
- Αμερικανός Υπ. Πολέμου: Οι επόμενες μέρες στον πόλεμο στην Μέση Ανατολή θα είναι καθοριστικές
- NASA: Αύριο μετά τα μεσάνυχτα η ιστορική επανδρωμένη αποστολή γύρω από τη Σελήνη
- Τραμπ σε Ευρωπαίους: «Μάθετε να πολεμάτε μόνοι σας, τέρμα η βοήθειά μας»
- Μιχαηλίδου: Σε μία εβδομάδα ανοίγουν οι αιτήσεις για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»
- Πιερρακάκης: Το Δημόσιο δεν θα ασκήσει ένδικα μέσα για τις αποζημιώσεις στην τραγωδία των Τεμπών
- Καύσιμα: Από αύριο η επιδότηση στο diesel, προσεχώς για… fuel pass
- Eurostat: Στο 2,5% ο πληθωρισμός το Μάρτιο στην ευρωζώνη και στο 3,3% στην Ελλάδα
- Χατζηδάκης: Η χώρα δεν χρειάζεται αυτή την ώρα εκλογές









