Τουρκάλα μοντέλο με κλάματα κατά Ερντογάν: “Δεν υπάρχει τουρκικό κράτος! Πού είναι ο στρατός;”, vid

Η Νεσχάν Μουλαζίμ μίλησε για την έκρυθμη κατάσταση στην Τουρκία, με τους σεισμούς να έχουν κοστίσει τη ζωή σε περισσότερους από 15.000 ανθρώπους.

Το μοντέλο με καταγωγή από την Τουρκία έκανε μερικές δηλώσεις στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και εξέφρασε την ανησυχία της για τους συγγενείς και τους φίλους της που βρίσκονται εκεί.

Δεν μπόρεσε δε, να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε.

«Συγγνώμη, αλήθεια!» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχω φίλους και συγγενείς που είναι εκεί αυτή τη στιγμή! Αυτές οι εικόνες που μου έστειλαν, μέσα από τα αυτοκίνητα, προσπαθώντας να φτάσουν στα σημεία που βρίσκονται οι συγγενείς τους. Για την ακρίβεια μόλις έγινε ο σεισμός πήγαν από μια απόσταση 6000 χιλιομέτρων, έφτασαν σε ένα σημείο και έβγαλαν τη θεία τους με τα ίδια τους τα χέρια και μετά προσπαθούσαν να φτάσουν και στους άλλους. Όσο περνάνε όμως οι ώρες, δυστυχώς, είναι όλα πολύ πιο δύσκολα».

Αμέσως μετά, η Νεσχάν Μουλαζίμ ξέσπασε κατά του τουρκικού κράτους και επισήμανε πως χάρη στη βοήθεια των άλλων χωρών σώθηκαν πολλές ανθρώπινες ζωές.

«Δεν υπάρχει τουρκικό κράτος πουθενά, οι ξένοι να είναι καλά. Αντί να ασχοληθούν με τις ανθρώπινες ζωές, ασχολούνται με το Twitter και το τι λένε γι’ αυτούς. Η ανθρώπινη ζωή γι’ αυτούς δεν έχει καμία σημασία, μόνο όταν είναι να πάρουν ψήφους, τώρα δεν υπάρχουν.

Έχουμε τόσο μεγάλο στρατό, που είναι ο στρατός να βοηθήσει; Η Ελλάδα έστειλε και δεύτερη φορά βοήθεια, η Τσεχία, η Ιαπωνία, οι Τούρκοι πού είναι; Έχω χάσει τις ελπίδες μου ότι θα βγουν ζωντανοί φίλοι μου».

(megatv – eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί