• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το Πρωτοδικείο Λάρισας τώρα και on-line! Δημιούργησε ηλεκτρονική διεύθυνση βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία

Το Πρωτοδικείο Λάρισας τώρα και on-line! Δημιούργησε ηλεκτρονική διεύθυνση βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία

Το Πρωτοδικείο Λάρισας δημιούργησε ηλεκτρονική διεύθυνση και έγινε … On line.

Απέκτησε και λειτουργεί πλέον επίσημο ιστότοπο στο διαδίκτυο.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση του ιστότοπου είναι https://protodikeio-larisas.gov.gr/, όπου ήδη έχουν αναρτηθεί σε αυτόν μεταξύ άλλων και οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις επαναπροσδιορισμού συζήτησης υποθέσεων που αποσύρθηκαν λόγω των μέτρων προστασίας από τον COVID-19.

Η Διοίκηση του Πρωτοδικείου Λάρισας εν τω μεταξύ δήλωσε την επιθυμία να συμμετάσχει άμεσα στην εφαρμογή για χορήγηση ηλεκτρονικού αντιγράφου των δικαστικών αποφάσεων που εκδίδονται από όλα του τα τμήματα. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ψηφιοποίησης (σκαναρίσματος) των αποφάσεων που έχουν εκδοθεί το τρέχον έτος 2021 και επίκειται η προσθήκη αυτών στη σχετική εφαρμογή https://www.gov.gr/ipiresies/dikaiosune/dikasteria/elektronikes-dikastikes-apophaseis.

Το Πρωτοδικείο Λάρισας δημιούργησε ηλεκτρονική διεύθυνση και παίρνει… τα εύσημα από το Δικηγορικό Σύλλογο

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας συγχαίρει τη Διοίκηση του Πρωτοδικείου Λάρισας για τις ενέργειες αυτές, οι οποίες συμβάλλουν άμεσα και καίρια στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δικηγόρων, στην αποσυμφόρηση των γραμματειών του Πρωτοδικείου, τη μείωση του διοικητικού φόρτου και στην εξοικονόμηση χρόνου και κόστους. 

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος είχε απευθύνει πρόσκληση “στους συναδέλφους κάτω της πενταετίας που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ομάδα εργασίας του ιστοτόπου ως Συντάκτες να το δηλώσουν είτε στην Γραμματεία του Συλλόγου, είτε ή μέσω της ειδικής φόρμας στη σελίδα http://www.dslar.gr/diloseis-symmetochis/”.

Έτσι, και μετά από ηλεκτρονική κλήρωση επιλέχτηκαν τέσσερις τέσσερις δικηγόροι, οι οποίοι για τους επόμενους έξι μήνες (δηλαδή από 01.05.2021 έως και 31.10.2021) θα έχουν ως έργο τη συγκέντρωση του υλικού που αναρτάται στον κλειστό τομέα του ιστοτόπου με μηνιαία αποζημίωση ύψους 100,00 €/μήνα, πλέον ΦΠΑ”.

(πηγή: larissanet – φωτο: eurokinissi)

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.