Το Δ.Ν.Τ «χαιρετίζει» τα μέτρα που έλαβε η Ελλάδα – Οι πολίτες θα δουν διαφορά;

Όπως διαβάσατε στο el, ο Διεθνής τύπος «μιλάει» με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα. Σύμφωνα με τα όσα έχουμε διαβάσει μέχρι τώρα, η Ελλάδα πέτυχε την ελάφρυνση του χρέους.

Όπως είναι λογικό, αυτή η επιτυχία δεν ήρθε χωρίς δυσκολίες και ανταλλάγματα. Τα ανταλλάγματα είναι τα μέτρα που έχουν παρθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά και τα μέτρα που ίσως χρειαστεί να παρθούν στο άμεσο μέλλον.

Η Λαγκάρντ, μίλησε με πολύ καλά λόγια για την Ελλάδα αλλά σε σχέση με τους Ευρωπαίους εμφανίσθηκε πιο συγκρατημένη. Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε την προσοχή που χρειάζεται, στις εκτιμήσεις της Λαγκάρντ.

Πιο αναλυτικά: Η γενική διευθύντρια του Δ.Ν.Τ. Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε ότι συμμερίζεται και αυτή την αίσθηση των Ευρωπαίων ιθυνόντων πως πρόκειται για ιστορική στιγμή υπενθυμίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια η Ευρωζώνη έζησε δύσκολες στιγμές. Σχόλιο: Μέχρι εδώ, όλα καλά αφού η γενική διευθύντρια του Δ.Ν.Τ, αναγνωρίζει την προσπάθεια της Ελλάδας.

Η Κριστίν Λαγκάρντ ανέφερε ότι το Δ.Ν.Τ. χαιρετίζει τα μέτρα που έλαβε η Ελλάδα και ότι σημειώνει την δέσμευση των εταίρων της Ελλάδας στην Ευρωζώνη να λάβουν αν απαιτηθεί και νέα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. Σχόλιο: Η κ.Λαγκάρντ χαιρετίζει τα μέτρα που έλαβε η Ελλάδα και το μόνο που μένει να δούμε στην πράξη, είναι η εφαρμογή τους (των μέτρων).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα όμορφα λόγια συνοδεύτηκαν από τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι Έλληνες φορολογούμενοι. Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να συνοδευτεί από γενναίες φοροελαφρύνσεις αλλά και από αυξήσεις στους μισθούς.

Είναι καλά τα νέα για την ελάφρυνση του χρέους αλλά και για την τυπική έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια τον Αύγουστο ΑΛΛΑ:

Οι Έλληνες πολίτες θα δούνε διαφορά;

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu