• Αρχική
  • Άρθρα
  • Την Κυριακή η κηδεία του τραγικού πατέρα με τα δύο του παιδιά – Η ανακοίνωση της οικογένειας

Την Κυριακή η κηδεία του τραγικού πατέρα με τα δύο του παιδιά – Η ανακοίνωση της οικογένειας

Την Κυριακή θα γίνει η κηδεία των μελών της τραγικής οικογένειας,που έχασαν τις ζωές τους στη φονική φωτιά στο Μάτι Αττικής.Της 13χρονης Εβίτας, του 11χρονου Ανδρέα και του πατέρα τους Γρηγόρη .

 

Ο 11χρονος Ανδρέας βρέθηκε νεκρός στην αγκαλιά του πατέρα του Γρηγόρη και η 13χρονη Εβίτα είναι το τραγικό κορίτσι το οποίο έπεσε από το βράχο και σκοτώθηκε. Αρχικά είχε ειπωθεί ότι το κορίτσι, με τα ρούχα του να φλέγονται είχε πηδήξει προς τη θάλασσα αναζητώντας σωτηρία. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια το κορίτσι προσπαθώντας να κατέβει από το βράχο, γλίστρησε, χτύπησε και έπεσε.

Η κηδεία του πατέρα με τα δυο παιδιά του θα γίνει αύριο. Από την πλευρά της οικογένειας εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία ζητούν σεβασμό στον πόνο τους και παρακαλούν τα ΜΜΕ να μην παραβρεθούν στις κηδείες των τριών αγαπημένων τους προσώπων.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Την Κυριακή 29.7.2018 στις 11.30 θα πούμε το τελευταίο αντίο στους πολυαγαπημένους μας, Γρηγόρη, Εβίτα Φύτρου & Ανδρέα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου, τραγικά θύματα στο Μάτι Αττικής.

Η οικογένεια των εκλιπόντων δεν επιθυμεί καμία παρουσία με οποιονδήποτε τρόπο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλη την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού των οικείων της.

Ζητάμε να σεβαστείτε την επιθυμία της μητέρας των εκλιπόντων Βαρβάρας Βουκάκη Φύτρου, άλλως επιφυλάσσετε κάθε νόμιμου δικαιώματός της, στην περίπτωση αδιαφορίας σας στην επιθυμία της.

Εκ μέρους της οικογένειας».