• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τι κι αν φορούν μάσκες και έχουν self test! Αυτά δεν αλλάζουν, σπρωξίματα και βρισιές στον Πειραιά – ΒΙΝΤΕΟ

Τι κι αν φορούν μάσκες και έχουν self test! Αυτά δεν αλλάζουν, σπρωξίματα και βρισιές στον Πειραιά – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγέλαφος!!!

Ουρά πολλών μέτρων σχηματίζουν οι πολίτες που είχαν προγραμματίσει να φύγουν σήμερα (03.06.2021) με πλοίο αλλά δεν γνώριζαν ότι χθες το απόγευμα η ΠΕΝΕΝ, αντίθετα από άλλα ναυτεργατικά σωματεία, κήρυξε 24ωρη απεργία.

Τι κι αν ήταν έτοιμοι με τις μάσκες τους και τα self test τους! Η Ελλάδα παραμένει Ελλάδα για όλους!

Άνθρωποι που θέλουν να ταξιδέψουν με το πλοίο της γραμμής στους τόπους κατοικίας τους, πολίτες που ταξιδεύουν για δουλειά ή για διακοπές, περιμένουν στην ουρά για να μπουν στο πλοίο της γραμμής. Η ΠΕΝΕΝ, που πρoχώρηε στην απεργία παρόλο που κηρύχθηκε παράνομη (αλλά όχι καταχρηστική), είχε μπλοκάρει τον απόπλου του «blue star delos» που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 07:25 το πρωί για Θήρα – Πάρο – Νάξο. Έξω απ’ αυτό το πλοίο, το πρώτο που θα έφευγε από το λιμάνι του Πειραιά σήμερα το πρωί, είχαν συγκεντρωθεί συνδικαλιστές και κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και δεν επιτρέπουν την επιβάση, με αποτέλεσμα τις ουρές.

Κόσμος πολύς περίμενε έξω από το πλοίο και οι εικόνες από drone αποτυπώνουν τις μεγάλες ουρές που έχουν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ δεν λείπει η ένταση, οι διαπληκτισμοί και οι βρισιές.

Στις 9.00 ξεκίνησαν τελικά τα δρομολόγια των πλοίων μετά την απόφαση για αναστολή της απεργιακής κινητοποίησης της ΠΕΝΕ.