• Αρχική
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  • Θήβα: Τσιγγάνοι τραυμάτισαν με πέτρες έναν αστυνομικό στο κεφάλι μέσα στον καταυλισμό τους!

Θήβα: Τσιγγάνοι τραυμάτισαν με πέτρες έναν αστυνομικό στο κεφάλι μέσα στον καταυλισμό τους!

Για ακόμη μία φορά, η περιοχή γύρω από τον καταυλισμό τσιγγάνων στο Πυρί της Θήβας μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, το απόγευμα της Τρίτης, καθώς οι τσιγγάνοι άρχισαν να πυροβολούν με καραμπίνες στον αέρα και να πετούν πέτρες εναντίον των αστυνομικών, προκαλώντας τον τραυματισμό ενός στο κεφάλι!

 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, όμως τα επεισόδια συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα στην περιβόητη «γέφυρα του τρόμου», έξω από τον καταυλισμό, όπου έχουν γίνει εκατοντάδες ληστείες και κλοπές! Οι τσιγγάνοι διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων και κατέλαβαν το οδόστρωμα , σε ένδειξη διαμαρτυρία για τις συλλήψεις φυγόποινων ενοίκων του καταυλισμού και άλλων που εμπλέκονται σε κλοπές.

Οι συγκεντρωμένοι άναψαν φωτιές στο οδόστρωμα και «βομβάρδισαν» με πέτρες τους αστυνομικούς, ενώ προκάλεσαν μεγάλες ζημιές και στα οχήματα μιας παρακείμενης επιχείρησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Με την επέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης που κατάφερε να τους απομακρύνει από τη γέφυρα, τα επεισόδια πήραν τέλος, χωρίς όμως να γίνουν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu