Θεσσαλονίκη:Απομακρύνονται ογκώδη απορρίμματα από τον Δήμο Θερμαϊκού

Μεγάλες ποσότητες ογκωδών απορριμμάτων απομακρύνονται από τον Δήμο Θερμαϊκού, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα των καθαρισμών περιλαμβάνει και την περιοχή Τσαΐρια, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις θα συγκεντρωθούν περίπου 3.000 τόνοι απορριμμάτων, που στη συνέχεια θα οδηγηθούν σε διαχείριση. Απευθυνόμενος στους δημότες, ο Δήμος Θερμαϊκού […]

Μεγάλες ποσότητες ογκωδών απορριμμάτων απομακρύνονται από τον Δήμο Θερμαϊκού, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα των καθαρισμών περιλαμβάνει και την περιοχή Τσαΐρια, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις θα συγκεντρωθούν περίπου 3.000 τόνοι απορριμμάτων, που στη συνέχεια θα οδηγηθούν σε διαχείριση.

Απευθυνόμενος στους δημότες, ο Δήμος Θερμαϊκού τους καλεί να μην προβαίνουν σε ανεξέλεγκτη διάθεση ογκωδών και αδρανών υλικών και υπενθυμίζει ότι κάθε φορά που επιθυμούν να απορρίψουν τέτοιου είδους αντικείμενα μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, ώστε να διευκρινίζεται ο χρόνος και ο τόπος απόρριψης και συλλογής.

Υπογραμμίζει άλλωστε ότι σε περίπτωση σύλληψης για παράνομη ρίψη ογκωδών και Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών, Κατασκευών (ΑΕΚΚ), σε εφαρμογή του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου, θα επιβάλλονται αυστηρά πρόστιμα.

Παράλληλα εξετάζεται η λύση του ζητήματος μακροπρόθεσμα, μέσω της αδειοδότησης και της κατασκευής νέου χώρου εναπόθεσης ογκωδών, της δημιουργίας πράσινων σημείων και της εύρεσης αναδόχου για τη μεταφορά και τη διαχείριση ογκωδών.

photo:pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί