Παραγγελίες ύψους 5 εκατ. ευρώ είχαν ως αποτέλεσμα οι 761 εμπορικές συναντήσεις που πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι 21 ελληνικών επιχειρήσεων με ξένους αγοραστές, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στις εκθέσεις WHO’S NEXT (17-19/01/26) στο Παρίσι και MUNICH FABRIC START (27-29/01/26) στο Μόναχο.
Όπως επισημαίνει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΕΠΕΕ, η κοινή πρωτοβουλία του συνδέσμου με την ENTERPRISE GREECE στις δύο μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, απέδωσε σημαντικά αποτελέσματα στην ενίσχυση της εξωστρέφειας του κλάδου ένδυσης – κλωστοϋφαντουργίας και επιβεβαιώνοντας τη δυναμική και την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων στις αγορές του εξωτερικού.
Σύμφωνα με τον ΣΕΠΕΕ, η WHO’S NEXT είναι με διαφορά η σημαντικότερη έκθεση μόδας στην Ευρώπη με 1.300 εκθέτες και 40.000 επισκέπτες. Η έκθεση λειτουργεί ως πλατφόρμα συνάντησης για επαγγελματίες μόδας από όλο τον κόσμο, όπου μπορούν να δουν πρώτοι τις τάσεις της επόμενης σεζόν, να κλείσουν παραγγελίες και να χτίσουν επιχειρηματικές συνεργασίες.
Για τη δε MUNICH FABRIC START, ο σύνδεσμος τονίζει στην ανακοίνωσή του ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση υφασμάτων, αξεσουάρ και πρώτων υλών ενδυμάτων στην Γερμανία και στις γερμανόφωνες περιοχές (Αυστρία – Ολλανδία – Ελβετία). Την έκθεση του Ιανουαρίου επισκέφτηκαν περισσότεροι από 15.000 αγοραστές από 37 χώρες, ενώ οι εκθέτες προσέγγισαν τους 1.000. Οι επόμενες εκθέσεις, σύμφωνα με τον σύνδεσμο, είναι προγραμματισμένες για μεν την MUNICH FABRIC START στο διάστημα 14-16/7 και για την WHO’S NEXT την περίοδο 5-7/9 2026.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τ. Θεοδωρικάκος: Τι ανέφερε σε σχέση με τον Αναπτυξιακό Νόμο
- Τρομακτικό ατύχημα για 18χρονο σκιέρ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2026 (Vid)
- Υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων: Μέχρι πότε η προθεσμία για την ανανέωση εγγραφής στο Μητρώο Εμπόρων Νωπών Οπωροκηπευτικών
- Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν «έκλεψαν» την παράσταση στο All-Star Game – ΒΙΝΤΕΟ
- Ν. Χαρδαλιάς: «Η ανθεκτικότητα των υποδομών της Αττικής είναι εθνικό ζήτημα»
- Για μεγάλα κενά στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ
- «Καλωσορίζουμε τη Chevron στην Ελλάδα» – Τι είπε ο Μητσοτάκης – Αναφορά και στο ρωσικό φυσικό αέριο
- Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και χαλάζι
- Ο Γιόκιτς προσπάθησε να κλέψει την μπάλα και έδωσε πάσα στον…Μπαράκ Ομπάμα! Vid
- Ν. Δένδιας από Καστοριά: “Η Νέα Δημοκρατία είναι το κατ΄εξοχήν εθνικό κόμμα”
Κύρια Θέματα









