Ευτυχώς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν κινδυνεύει η ζωή της. Το ατύχημα σημειώθηκε όταν η ίδια προσπάθησε να περάσει τον δρόμο, από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση.
Μια μηχανή δεν πρόλαβε να κόψει ταχύτητα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της. Στο σημείο, στα Λαδάδικα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δημιουργήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μία νεαρή γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανή στη Θεσσαλονίκη, νωρίς το πρωί. Το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Πολυτεχνείου, στο ύψος των Λαδάδικων περίπου στις 07:30.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως η νεαρή γυναίκα πέρασε τον δρόμο από σημείο που δεν είχε διάβαση και χτυπήθηκε από τη διερχόμενη μηχανή, ο οδηγός της οποίας δεν πρόλαβε να φρενάρει.
Στη συνέχεια έπεσε στο οδόστρωμα ενώ όταν παρελήφθη από το ΕΚΑΒ είχε τις αισθήσεις της. Σύμφωνα με το voria.gr, λόγω του ατυχήματος στο σημείο δημιουργήθηκε συμφόρηση. Η κατάσταση της 25χρονης δεν εμπνέει ανησυχία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
(voria – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συντριβή αεροσκάφους στην Άγκυρα: Νεκρός ο αρχηγός του Στρατού της Λιβύης – Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης
- Σημαντική ανακάλυψη στην Κίνα: Βρέθηκε το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο εύρημα χρυσού της Ασίας
- Τουρκία: «Χάθηκε η επικοινωνία» με το τζετ που επέβαινε ο αρχηγός ΓΕΣ της Λιβύης
- Η Κλαυδία μάγεψε το Περιστέρι με “Αστερομάτα” και “Άνεμο” – Η συνάντηση με τον δήμαρχο, vid
- Να γιατί οι διεθνιστές «κρατιούνται» ακόμα και δεν καταρρέουν εντελώς πολιτικά
- Ποιοι λόγοι κάνουν τους οδηγούς να οδηγούν γρήγορα και να είναι επιθετικοί
- Πλήγμα στον χειμερινό τουρισμό με φόντο τις αγροτικές κινητοποιήσεις
- Έδειξαν τα «δόντια» τους στην ΕΕ των διεθνιστών! Η «συμμαχία» των τριών που ψάχνει και άλλους
- Αίγυπτος: Η ηλιακή λέμβος του Χέοπα θα συντηρηθεί και μάλιστα ενώπιον κοινού στο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο
- Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο ΥΜΑΘ – Το μήνυμα Γκιουλέκα









