Σύμφωνα με τον κατάλογο των μαρτύρων, πρώτος αναμένεται να καταθέσει ο ένας από τους δύο φίλους του άτυχου 19χρονου, ο οποίος ήταν παρών στο αιματηρό οπαδικό επεισόδιο, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στην περιοχή της Χαριλάου, και συγκαταλέγεται μεταξύ των θυμάτων.
Κατά τη χθεσινή ημέρα, οι 12 κατηγορούμενοι, ηλικίας 21 και 26 ετών και όλοι προσωρινά κρατούμενοι, κλήθηκαν να τοποθετηθούν επί των βαρύτατων κατηγοριών που τους αποδίδονται. Όλοι αρνήθηκαν ότι χτύπησαν τον Άλκη, παρότι παραδέχθηκαν ότι ήταν παρόντες στο περιστατικό.
Η πολιτική αγωγή ζήτησε την επέκταση των κατηγοριών για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της διακεκριμένης κατοχής όπλων και γι’ αυτό τον λόγο υπέβαλε μήνυση, προκειμένου να διερευνηθεί η τέλεση των παραπάνω πράξεων μετά το πέρας της δίκης, με τη διαβίβαση των πρακτικών της στον αρμόδιο εισαγγελέα.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Περού: Επίθεση σε ανθρακωρύχους παραμονή Πρωτοχρονιάς – Τρεις νεκροί, 7 αγνοούμενοι
- Φονική πυρκαγιά σε μπαρ στην Ελβετία: Η Γαλλία δέχεται τραυματίες σε γαλλικά νοσοκομεία
- Τραμπ: Παίρνω περισσότερη ασπιρίνη από αυτή που μου συστήνουν οι γιατροί, γι’ αυτό έχω μώλωπες
- Η Λίλι Κόλινς γιορτάζει την παγκόσμια επιτυχία του «Emily in Paris» με το πιο εμβληματικό look της σεζόν
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 87 πολιτικοί κρατούμενοι αποφυλακίστηκαν λόγω Πρωτοχρονιάς
- Σας περίσσεψε χαρτί περιτυλίγματος από τα δώρα των γιορτών; Έξυπνοι τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε ξανά
- «Καημένοι Ευρωπαίοι» – Η ανάρτηση του Ντμίτριεφ προκαλεί ενδιαφέρον
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ αναβάλλει κατά ένα έτος την αύξηση των δασμών σε εισαγόμενα έπιπλα
- Η Κρίστι Νόεμ χόρεψε το «Ice Ice Baby»…με αναφορές στο ICE για τους μετανάστες, vid
- Τι είπε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την φονική πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας









