Η νέα λεωφορειακή γραμμή Μ1 και η ενίσχυση τριών ακόμη γραμμών του οργανισμού με επιπλέον λεωφορεία και αυξημένη συχνότητα, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης εργασίας που πραγματοποίησαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Κώστας Ταγγίρης και ο διευθυντής Κίνησης του Οργανισμού Σίμος Παπαδόπουλος, με τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου και τον υποδιευθυντή της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Σταμάτη Ρήγα.
Όπως επισημαίνει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΟΑΣΘ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, ενημέρωσε την κ. Παπαγεωργοπούλου και τον κ. Ρήγα για όλα τα μέτρα που λαμβάνονται για την βέλτιστη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού το διάστημα που δεν θα λειτουργεί η βασική γραμμή του μετρό Θεσσαλονίκης ώστε να εκτελεστούν δοκιμαστικά δρομολόγια για την επέκτασή του προς την Καλαμαριά.
Όπως είπε, εκτός από τη δημιουργία της Μ1, ο οργανισμός θα ενισχύσει με επιπλέον λεωφορεία τρεις γραμμές και συγκεκριμένα τη γραμμή 3, που εκτελεί το δρομολόγιο ΙΚΕΑ – Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός, την 31, που εκτελεί το δρομολόγιο Βούλγαρη – ΚΤΕΛ, και την 39, που εκτελεί το δρομολόγιο Κηφισιά – Δικαστήρια.
Τις λεπτομέρειες για τα λειτουργικά χαρακτηριστικά των λεωφορειακών γραμμών που θα ενισχυθούν (πλήθος λεωφορείων, δρομολόγια, συχνότητες) ανέλυσε από την πλευρά του ο διευθυντής κίνησης του οργανισμού, ενώ η διευθύντρια της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σημείωσε ότι η υπηρεσία θα συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις, ώστε να διευκολύνει τόσο τα λεωφορεία όσο και την κυκλοφορία συνολικά. Ο υποδιευθυντή της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας αναφέρθηκε στη διαρκή και αποτελεσματική συνεργασία του ΟΑΣΘ με την υπηρεσία.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ αρχείου: Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπόθεση Επστάιν: Ο πρώην πρεσβευτής της Βρετανίας στις ΗΠΑ Πίτερ Μάντελσον αφέθηκε ελεύθερος
- Βρετανία και Γαλλία ετοιμάζονται να δώσουν πυρηνική βόμβα στην Ουκρανία, σύμφωνα με την SVR
- ΣΥΡΙΖΑ: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας σε ενδεχόμενο πόλεμο
- “Απόλυτος ηλίθιος”: Viral έγινε ο Μαμντάνι με το τηλεφώνημα σε μαθήτρια σχολείου! Vid
- Θεσσαλονίκη: Γάλλος οδηγούσε επικίνδυνα και πέρασε δύο κόκκινα φανάρια – Αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ
- ΗΠΑ: Καλώδια υψηλής τάσης σε δρόμο πιάνουν φωτιά εν μεσω χιονοθύελλας, vid
- Αυστραλία: Βαριές κατηγορίες εναντίον γυναικολόγου – Χειρουργούσε ασθενείς χωρίς βάσιμο λόγο
- Πλημμύρες: Σε οριακό σημείο η κατάσταση στον Έβρο μετά τη θραύση αναχώματος
- Συνετρίβη ελικόπτερο του ιρανικού στρατού
- Προτομή του Καποδίστρια θα τοποθετηθεί σε χώρο πρασίνου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
Θεσσαλονίκη
ΓΡΑΦΕΙΟ
ΚΑΙΡΟΣ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΣΤΡΑΤΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
ΒΡΑΖΙΛΙΑ









