• Αρχική
  • Άρθρα
  • Θεσσαλονίκη: «Καμπάνες» και συλλήψεις για πασχαλινά «κορωνοπάρτι»

Θεσσαλονίκη: «Καμπάνες» και συλλήψεις για πασχαλινά «κορωνοπάρτι»

Έπεσαν βαριές «καμπάνες» σε διοργανωτές κοινωνικών εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη, με τους αστυνομικούς να προχωράνε στην σύλληψή τους, αφού αδιαφόρησαν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί επενέβησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μια στην περιοχή του Πλαγιαρίου και μια στο Κολχικό.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμης, πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στο Πλαγιάρι ένας 24χρονος, ο οποίος κατελήφθη εντός οικοπέδου ιδιοκτησίας του να έχει διοργανώσει κοινωνική εκδήλωση, με τη συμμετοχή επτά ακόμη ατόμων.

Επιπλέον, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ σε βάρος του συλληφθέντα και διοικητικά πρόστιμα ύψους 300 ευρώ στους συμμετέχοντες.

Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά, στην περιοχή του Κολχικού, ένας 23χρονος.

Κατελήφθη σε οικία του να έχει διοργανώσει συνάθροιση, με τη συμμετοχή δεκατριών ακόμη ατόμων, παραβιάζοντας τα έκτακτα μέτρα.

Στον 23χρονο βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ και διοικητικά πρόστιμα ύψους 300 ευρώ στους συμμετέχοντες.

thesstoday