Θείος Κούκλατζη: Ζούμε ευτυχισμένες στιγμές

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε ο θείος του στρατιωτικού Κούκλταζη, στο Πρακτορείο FM 104,9.

Ζούμε ευτυχισμένες στιγμές και ευχόμαστε το ίδιο σε όλο τον κόσμο. Τέτοιες ώρες δεν μιλάς για λεπτομέρειες, απλώς εκφράζεις τη συγκίνηση, τη χαρά και τα δάκρυά σου.

Για τους γονείς του ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι ημέρες που πέρασαν. Περισσότερο τους ανησυχούσε το άγνωστο, που δεν ήξεραν πότε θα λήξει αυτή η ιστορία και έληξε κάπως απρόσμενα.

Εμείς το αποδίδουμε στην Παναγία, την ευχαριστούμε και την παρακαλούμε να σκεπάσει και να παρηγορήσει όλους όσοι υποφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο.

ο Δημήτρης απέκτησε και άλλο ανιψάκι και τώρα είναι όλη η οικογένεια μαζί στη Θεσσαλονίκη και περνάνε μια περίοδο πολύ καλή. Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά και χτες με τον αδελφό μου.

Τέτοιες ώρες δεν μιλάς για λεπτομέρειες, απλά μεταφέρεις και εκφράζεις τη συγκίνηση, τη χαρά και τα δάκρυά σου. Απλώς τους συμβουλεύεις να χαλαρώσουν και να ξεχάσουν, όσο μπορούν, τα προηγούμενα και να απολαύσουν αυτές τις στιγμές

Θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Η συμπαράσταση του κόσμου ήταν κάτι απερίγραπτο, που διαπιστώσαμε με πολλούς τρόπους και κατά τη διάρκεια των δύσκολων ημερών και τώρα που επέστρεψαν τα παιδιά