• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • Τα γεγονότα «ΜΙΛΟΥΝ»: Θα εκπληρωθεί στις μέρες μας μια από τις πιο γνωστές «προφητείες»; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα γεγονότα «ΜΙΛΟΥΝ»: Θα εκπληρωθεί στις μέρες μας μια από τις πιο γνωστές «προφητείες»; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η χώρα μας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

του Νεκτάριου Αρχοντίου

Μετά τα 4,5 χρόνια της αριστερής διακυβέρνησης από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ήρθε η Νέα Δημοκρατία, η οποία παρέλαβε όχι απλά καμμένη γη, αλλά μολυσμένη με σκόρπιες νάρκες που μπορούν να εκραγούν ανά πάσα στιγμή.

Μια από αυτές τις νάρκες, είναι και το μεγάλο πρόβλημα του μεταναστευτικού, το οποίο κακά τα ψέματα, εάν η ΕΕ, ήθελε να το λύσει, θα το είχε κάνει προ πολλού. Το θέμα είναι, πως δεν παίρνει τις αποφάσεις η ΕΕ, η οποία εκτελεί απλά εντολές των μεγαλύτερων αφεντικών στα σκαλοπάτια της ιεραρχίας της Νέας Τάξης των Πραγμάτων.

Το «πρόβλημα» εντέχνως μένει άλυτο, αφού αυτό προβλέπει το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών, που θέλει τον εποικισμό της χώρας μας και εν γένει του δυτικού κόσμου από τριτοκοσμικούς μετανάστες.

Σκεφτείτε τώρα, πως μέσα σε όλα αυτά η Ελλάδα μπορεί ακόμη κι αν θέλει να αλλάξει «ρότα» και να πάει «κόντρα σε όλους» όπως πολλοί περιμένουν; Απλά δεν γίνεται.

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως επί του θέματος, μόνοι μας δεν κάνουμε καμία κίνηση, αντιθέτως, ζητάμε οδηγίες και βοήθεια από την ΕΕ επί μονίμου βάσεως. Η ΕΕ μας έχει στο «περίμενε», ενώ εκατοντάδες μετανάστες συνεχίζουν να έρχονται και να γεμίζουν τα νησιά μας. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε πως περνάνε και από τα χερσαία σύνορα μας, στον Έβρο, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες συνοριοφυλάκων, η κατάσταση έχει πραγματικά ξεφύγει.

Που θα πάει λοιπόν το πράγμα;

Αυτή τη στιγμή, σχεδιάζεται η σταδιακή μεταφορά ορισμένου αριθμού μεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα, όπου και δημιουργούνται διαρκώς νέα hot-spot, ώστε να πάρουν «ανάσα» τα νησιά, των οποίων οι δήμαρχοι διαμαρτύρονται κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Ωστόσο, πρέπει να μην ξεχνάμε το εξής: Ακόμη και τώρα που έχουμε σχετικά μειωμένες ροές, τα νησιά γεμίζουν ασφυκτικά. Ήδη ορισμένα hotspot, είναι «τίγκα». Αν έρθουν κι άλλοι που θα τους βάλουν; Κάπου εδώ αρχίζει το άσχημο σενάριο, που μπορεί να ζήσουμε σε λίγο καιρό.

Σας γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, πως αν χρειαστεί, θα χρησιμοποιηθεί η Τουρκία, η οποία απειλεί να «ανοίξει τις πύλες» και θα πλημμυρίσει η Ελλάδα με τριτοκοσμικούς μετανάστες. Συγκεκριμένα, ο «σουλτάνος» απειλεί πως θα στείλει εκατομμύρια μετανάστες στην Ελλάδα και από κει στην Ευρώπη.

«Ξεκαθαρίσαμε στην Ευρώπη πως ή θα μοιραστούν το βάρος ή θα ανοίξουμε τις πύλες μας, διότι εμείς δαπανήσαμε 40 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Τουρκία πώς θα αντέξει στο βάρος των τεσσάρων εκατομμυρίων προσφύγων; Μη μας παρεξηγήσουν… Ή θα γίνει αυτό που λέμε, ή δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να ανοίξουμε τις πύλες μας, ας το σκεφτούν λίγο και εκείνοι», είπε απειλώντας την ΕΕ πριν μερικές μέρες.

Φυσικά, όπως γνωρίζουμε όποιος μπαίνει στη χώρα μας, δύσκολα βγαίνει, επομένως σε ένα τέτοιο σενάριο οι περισσότεροι θα μείνουν εδώ.

Τότε, όταν τα νησιά θα έχουν γεμίσει, θα ξεκινήσουν οι μαζικές μεταφορές για την ενδοχώρα, στην οποία κακά τα ψέματα, ούτε αρκετά hotspot, ούτε αρκετές δομές φιλοξενίες, ούτε ικανός αριθμός ξενοδοχείων υπάρχει, που να μπορεί να τους…«φιλοξενήσει». Ωστόσο η ανάγκη θα εξακολουθεί να υπάρχει, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι (αν όχι εκατομμύρια), θα πρέπει να φιλοξενηθούν στη χώρα μας γιατί αυτό θα μας πει η ΕΕ.

Που θα μείνουν λοιπόν όλοι αυτοί;

Μήπως όπως έχει ήδη συμβεί σε κάποιες περιπτώσεις σε χώρες της ΕΕ που δέχτηκαν μαζικά κύματα μεταναστών, θα «ζητηθεί» από ντόπιους, να τους φιλοξενήσουν στα σπίτια τους; Το ζητηθεί σε εισαγωγικά, αφού ουσιαστικά θα απαιτηθεί! Σε ένα τέτοιο σενάριο, όποιος έχει μάλιστα μεγάλο σπίτι, θα κληθεί να πάρει περισσότερους μετανάστες σε αυτό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Φαίνεται απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο;

Κι όμως, ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, είχε πει: «Μην κάνετε μεγάλα σπίτια, γιατί θα σας βάλουν κι άλλους μέσα. Λιάτσες μικρές να κάνετε».

Αναφερότανε στην εποχή μας και όσα θα ζήσουμε; Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ακούστε την αλήθεια:

(φώτο: Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...