Συνέλαβαν οδηγό σχολικού λεωφορείου με 40 μαθητές – Δεν είχε δίπλωμα σε ισχύ!

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το μεσημέρι της Τρίτης στα Καλύβια, οδηγός σχολικού λεωφορείου που δεν έχει δίπλωμα οδήγησης που να είναι σε ισχύ.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι ο εν λόγω οδηγός σχολικού λεωφορείου, Έλληνας 66 ετών, συνελήφθη στα Καλύβια από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής για οδήγηση χωρίς δίπλωμα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Ειδικότερα ο ως άνω οδηγός εντοπίστηκε έξωθεν σχολικού συγκροτήματος στα Καλύβια, να οδηγεί λεωφορείο ιδιοκτησίας του, έχοντας ως επιβάτες περί τους 40 μαθητές.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 66χρονος οδηγούσε στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, έπειτα από παράβαση που του είχε βεβαιωθεί και είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ, επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια και εξύβριση.

Στη συνέχεια, το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, οι μαθητές αποβιβάστηκαν και το δρομολόγιο επιστροφής τους πραγματοποιήθηκε από έτερα λεωφορεία.

Ο 66χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

(φωτο:freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί