Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το Σκοπιανό – Τι θα γίνει αύριο στην Θεσσαλονίκη

Αύριο η Υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου,

θα βρεθεί στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης ώστε να παραστεί σε εκδήλωση της εφημερίδας «Εποχή».

Τα μέλη του κινήματος «ΣΦΥΡΙΖΩ», θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, διότι νιώθουν ιδιαίτερα «ενοχλημένα» από τις κυβερνητικές επιλογές στο Σκοπιανό, όπως δηλώνουν.

Η ανακοίνωση του κινήματος

Μαζευόμαστε για να ενοχλήσουμε με τα σφυρίγματα μας τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που ενοχλούν την ιστορική μας συνείδηση και την εθνική μας αξιοπρέπεια! Θα είμαστε ειρηνικά έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, την ώρα που μέσα σε αυτό θα έχει την εκδήλωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει αύριο η εφημερίδα «ΕΠΟΧΗ», έχει το εξής θέμα:

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά σε νέες Προ(σ)κλήσεις: Σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα από τα Αριστερά.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει αύριο Παρασκευή στις 19.30, ενώ η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του κινήματος «ΣΦΥΡΙΖΩ», θα πραγματοποιηθεί στις 19.00.

Στην εκδήλωση, θα μιλήσουν η Υπουργός Εργασίας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παρασκευόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΥΑΘ και ο κ.Αρκούδης, ο οποίος είναι μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πόλη της Θεσσαλονίκης, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο «πόδι» καθώς πολλοί πολίτες διαφωνούν με τις κυβερνητικές επιλογές στο Σκοπιανό. Ελπίζουμε ότι αύριο δεν θα δούμε τις εικόνες καταστροφής που είδαμε στην ΔΕΘ.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu