• Αρχική
  • Άρθρα
  • Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, με την Πρέσβη της Ινδίας

Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, με την Πρέσβη της Ινδίας

Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστα Φραγκογιάννη, με την Πρέσβυ της Ινδίας Shamma Jain (Αθήνα, 01.08.2019)

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης, συναντήθηκε με την Πρέσβη της Ινδίας στη χώρα μας, Shamma Jain, την Πέμπτη 1 Αυγούστου.

Στην συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Γρηγόρης Δημητριάδης, έγινε μια ουσιαστική συζήτηση για τις διμερείς σχέσεις των χωρών αλλά και για τις προετοιμασίας της 84ης ΔΕΘ, στην οποία η Ινδία είναι τιμώμενη χώρα.

Μέσα από ένα ευρύ πρόγραμμα εκδηλώσεων και παρουσία εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, ενέργειας και φαρμάκων, θα παρουσιάσει η Ινδική αποστολή στην ΔΕΘ το στίγμα της χώρας που αναπτύσσεται με εκρηκτικά ποσοστά και διεκδικεί να γίνει η τρίτη οικονομική δύναμη στον πλανήτη την επόμενη 15ετία. Σε παράλληλες εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν σε όλη την διάρκεια των επτά ημερών της έκθεσης θα παρουσιαστούν πολιτιστικές δράσεις από την Ινδία που ξεπερνά τα 1,4 δις πληθυσμό.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
Υπηρεσία Ενημέρωσης και
Δημόσιας Διπλωματίας

photo:pexels