Μεταξύ των ευρημάτων ήταν αυτοσχέδιο μαχαίρι, μέχρι κινητά, “έξυπνα” ρολόγια και χάπια.
Σύμφωνα με το tempo24.gr, η επιχείρηση δεν έγινε τυχαία , καθώς υπήρχαν πληροφορίες, καθώς και υποψίες, για σχέδιο ομαδικής απόδρασης από το σωφρονιστικό κατάστημα.
Να σημειωθεί οτι κατά τη διάρκεια όλης της έρευνας ήταν παρών και συντόνιζε ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας, ταξίαρχος Γιώργος Μιχαλόπουλος. Ενώ ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης (ΔΥΕΦΚΚ) Υποστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος, ήταν παρών στην επιχείρηση.
Πάντως από χθες έχει ξεκινήσει διαδικασία μεταγωγής πολλών κρατουμένων στις φυλακές της Αττικής που θεωρούνται πως ήταν μεταξύ των “εγκεφάλων” της σχεδιαζόμενης απόπειρας.
Μεταξύ αυτών και ο θεωρούμενος ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
(φωτο: pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Ανατολή: Ο ΓΓ του ΟΗΕ διορίζει Προσωπικό Απεσταλμένο για τη διαχείριση της σύγκρουσης και ανησυχεί για παγκόσμιο οικονομικό σοκ
- Για «έκρηξη» βίας που οφείλεται εν μέρει στους μετανάστες, μίλησε ο καγκελάριος της Γερμανίας
- Ντόμινο παραιτήσεων στην Ιταλία: Αποχώρησε και η υπουργός Τουρισμού, Ντανιέλα Σαντανκέ
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη
- Εντοπίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η σορός του 34χρονου αγνοούμενου δύτη
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»









