Συγκλονίζουν οι ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας (Εικόνες)

Πατέρας κατάφερε να σώσει το παιδί του, από την φονική πυρκαγιά αλλά δεν μπόρεσε να σώσει και την γυναίκα του, η οποία δεν μπόρεσε να τον ακολουθήσει.

Η συγκλονιστική δήλωση του πατέρα

Είδαμε τη φωτιά περίπου στις 6-6:30 το απόγευμα. Αρχίσαμε να μαζεύουμε τα πράγματά μας και να τα βάζουμε στο αυτοκίνητο. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα… Πήρα το μωρό και έτρεξα προς τη θάλασσα. Δεν ξέρω τι συνέβη στη σύζυγό μου, νομίζω κάηκε εδώ.

Ένας άλλος άνθρωπος, δήλωσε ότι είδε στην τηλεόραση, τα δύο δίδυμα κοριτσάκια του να μπαίνουν μέσα σε σκάφος αλλά επίσης είπε ότι δεν έχει καμία επαφή με τα κοριτσάκια. Με λίγα λόγια, ενώ τα κοριτσάκια σώθηκαν από την φωτιά, εξακολουθούν να αγνοούνται.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στο πανελλήνιο, ο εθελοντής που μέσα στο σκοτάδι προσπαθούσε με ένα φακό να βρει νεκρούς ή τραυματίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, προχωρούσε με αργά βήματα και με «μια ανάσα» βαθιά, η οποία μας δείχνει το μέγεθος της καταστροφής.

Σοκ προκάλεσε σε όλο τον κόσμο η εικόνα των ανθρώπων που βρέθηκαν αγκαλιασμένοι αλλά δυστυχώς απανθρακωμένοι, στην Αργυρή Ακτή. Αυτή η είδηση προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Πολλοί άνθρωποι δήλωσαν ότι δεν μπορούν να βρουν τους αγαπημένους τους, τις οικογένειες τους, τους συγγενείς τους, τα παιδιά τους. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα μιας νεαρής κοπέλας , που έψαχνε να βρει την μητέρα της μέσω της τηλεόρασης.

Αυτές τις ημέρες βλέπουμε να γίνονται πράγματα τα οποία δεν μπορούν να περιγραφούν!

  • 31
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...